Παπαδάκης-Φαίη-Ζέτα -Μπεκατώρου οδήγησαν στην κορυφή τον ΑΝΤ1


δες αναλυτικά τα ποσοστά 


Η καθημερινή ενημερωτική εκπομπή ,«Καλημέρα Ελλάδα», με τον Γιώργο Παπαδάκη συνεχίζει να είναι στην κορυφή με 21,1% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό «18-54» και τερμάτισε πρώτη στη ζώνη μετάδοσής της. Όσον αφορά σε επίπεδο σεζόν (Σεπτέμβριος – Φεβρουάριος) η μακροβιότερη ενημερωτική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης έχει σημειώσει 23,1% με υψηλά ποσοστά στο δυναμικό κοινό «25-44».

Πρώτο ήταν «Το Πρωινό» και τον μήνα Φεβρουάριο. Η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή με τη Φαίη Σκορδά άγγιξε το 20,5% στο δυναμικό κοινό «18-54» ενώ τερμάτισε υψηλότερα στις γυναίκες «25-44» με 23,7%.

Η καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή, «ROUK ZOUK», με τη Ζέτα Μακρυπούλια προηγείται στο slot μετάδοσής της με 3,2 μονάδες διαφορά από το επόμενο κανάλι σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 21,2% στο δυναμικό κοινό «18-54».

Με επί πλέον 2 ποσοστιαίες μονάδες αύξησε το μερίδιό του τον Φεβρουάριο το «Still Standing» με τη Μαρία Μπεκατώρου σημειώνοντας 23% στο δυναμικό κοινό «18-54». Συνεχίζει να προηγείται στη ζώνη μετάδοσής του με οκτώ (8) ποσοστιαίες μονάδες συγκριτικά με το δεύτερο κανάλι.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαφορά αυτή προέρχεται από την πλειοψηφία των κοινών.

Όσον αφορά το «Your Face Sounds Familiar», κατέγραψε κατά μέσο όρο 23,7% τον μήνα Φεβρουάριο στο δυναμικό κοινό «18-54» με 1.134.270 τηλεθεατές να παρακολουθούν – κατά μέσο όρο - το σόου μεταμορφώσεων κάθε Κυριακή. Το «Your Face Sounds Familiar» προηγείται με 5,5 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια