ΑΝΤ1: Έκλεισε συνεργασία με τη... - Η ανακοίνωση!

0

για 3 χρόνια στο κανάλι!


O ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ SONY PICTURES TELEVISION ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 

Ο ΑΝΤ1 διευρύνει τις διεθνείς συνεργασίες του σε περιεχόμενο με μία από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εταιρείες της βιομηχανίας του θεάματος, τη Sony Pictures Television. Δυνατές ταινίες, αγαπημένοι πρωταγωνιστές και δημιουργοί από το Hollywood κατευθείαν στις οθόνες μας. Συναρπαστικές και βραβευμένες ταινίες αλλά και τηλεοπτικές σειρές που έχουν καθηλώσει εκατομμύρια θεατών σε όλο τον κόσμο, μεγάλα αστέρια της μεγάλης και της μικρής οθόνης σε ένα μείγμα από δυνατές στιγμές γέλιου, έρωτα, σασπένς αλλά και περιπέτειας καταφτάνουν στον ΑΝΤ1!
 

Ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε συνεργασία με τη Sony Pictures Television για τα επόμενα τρία χρόνια στο πλαίσιο της οποίας συμπεριλαμβάνεται η πρώτη μετάδοση ταινιών blockbusters καθώς και πολυβραβευμένων σειρών.

Ανάμεσα σε αυτές είναι οι ταινίες πρώτης προβολής: «Amazing Spiderman 2», «Spotlight», «Equalizer», «Fury», «Ghostbusters», «Money Monster», «T2: Trainspotting», «The Shallows» και «Whiplash και οι δυνατές ταινίες, «Angels & Demons», «Captain Philips», «DaVinci Code», «Eat, Pray, Love», «Erin Brokovich», «Seven Pounds», «Terminator 3», «Terminator Salvation» και «Τhe Tourist».

Οι Emma Stone, Tom Hanks, Sandra Bullock, Javier Bardem, Julia Roberts, Brad Pitt, Katherine Heigl, Gerard Butler, Jennifer Aniston, Will Smith, Milla Jovovich, Denzel Washington, Kirsten Dunst, Tobey Maguire και οι Arnold Schwarzenegger, Angelina Jolie και πολλοί άλλοι μεγάλοι πρωταγωνιστές και ταλαντούχοι ηθοποιοί υποδύονται ασυνήθιστους και ενδιαφέροντες ήρωες σε ταινίες που κάνουν ένα βήμα παραπάνω και προσφέρουν στο κοινό ανεξίτηλες ερμηνείες. 

H μοναδική συγκομιδή ταινιών που εξασφάλισε για τρία χρόνια ο ΑΝΤ1 εμπλουτίζεται και από αγαπημένες ταινίες μικρών και μεγάλων στην πιο σύγχρονή τους εκδοχή όπως οι «Karate Kid», «Spiderman» και «Smurfs» καθώς και οι παιδικές ταινίες «Surf’s Up», «Cloudy with a Chance of Meatballs». Την ίδια στιγμή, οι πολυβραβευμένες τηλεοπτικές σειρές, «Τhe Good Doctor» και «Night Shift», υπόσχονται να καθηλώσουν με τη σειρά τους και το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

Ο ΑΝΤ1 μέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας έχει εξασφαλίσει και προσφέρει στους τηλεθεατές ακόμη πλουσιότερη και δυνατή τηλεοπτική εμπειρία με την υπογραφή της Sony Pictures Television, μίας εκ των κορυφαίων εταιρειών παραγωγής, προμηθευτών και διανομέων περιεχομένου παγκοσμίως με παρουσία σε 12 χώρες και τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και προγραμμάτων στην κατοχή της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !