Από την κούρσα της διεκδίκησης της ομάδας του "Τατουάζ" φαίνεται πως αποχωρεί ο ΑΝΤ1.

Το ρεπορτάζ μας ήταν από την αρχή πολύ έγκυρο! Όταν έγινε γνωστό πως οι σχέσεις του Ανδρέα Γεωργίου με τον ALPHA δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση επικοινώνησα αμέσως με υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού του Αμαρουσίου. Μου ανέφερε πως θα ενδιαφέρονταν για μία τέτοια συνεργασία, αλλά όπως έγραψα και στο "Mediatown" όχι με μεγάλες υποχωρήσεις.

Υποχωρήσεις που αφορούν σε 3 ζητήματα. Το πρώτο είναι το οικονομικό σκέλος που δεν θα ήθελαν να ξεπεράσει κάποια όρια, το δεύτερο είναι η άρνηση του σταθμού να δοθεί πράσινο φως και σε εβδομαδιαία σειρά των δημιουργών και τρίτον, η ώρα προβολής της νέας σειράς, αφού οι "Άγριες Μέλισσες" θεωρείται το δυνατό χαρτί της prime time.

Με τούτα και με εκείνα, και σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου και τη "Real Life", διαψεύδεται κάθε πιθανότητα τέτοιας συνεργασίας από την πλευρά του σταθμού. Μάλιστα, στέλεχος του ΑΝΤ1 ανέφερε στη δημοσιογράφο την εξής φράση: "Έχουμε πλέον διαφορετική οπτική στη μυθοπλασία και δεν τους χρειαζόμαστε". 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα!!! Ο ΑΝΤ1 φέτος έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και έχει κάνει πολύ καλές και αξιόλογες σειρές! Από την άλλη η "ομάδα του Τατουάζ" κάνει κατωτερου επιπέδου σειρές, δεν έχουν την ίδια ποιότητα

loading...