για τη νέα σεζόν

Η επιτυχία του νέου κύκλου του σόου μιμήσεων ,Your Face Sounds Familiar, άνοιξε στον ΑΝΤ1
και πάλι τον δρόμο για την υλοποίηση μεγάλων παραγωγών στην prime time του Σαββατοκύριακου. Το κανάλι, έχοντας καταφέρει να κερδίζει υψηλά ποσοστά στον καθημερινό στίβο της τηλεθέασης, θα συνεχίσει και του χρόνου με τις ψυχαγωγικές εκπομπές, Το Πρωινό, Rouk Zouk, Still Standing, Κάτι Ψήνεται. Με ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος να είναι ήδη στημένο, οι ιθύνοντες έχουν πια τον χρόνο να προετοιμάσουν τις παραγωγές εκείνες που θα κάνουν τη διαφορά στη ζώνη υψηλής τηλεθέασης του Σαββατοκύριακου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τivi Σίριαλ,  ήδη ο σταθμός έχει το ''πράσινο φως'' για την υλοποίηση δύο σόου απαιτητικών προδιαγραφών. Να θυμίσουμε πως έχει τα δικαιώματα του Big Brother, του τάλεντ σόου, The Four, αλλά και του παιχνιδιού δράσης, Ninja Warriors.


3 σχόλια:

Steve 13 είπε...

Κακώς που δεν έβγαλε τώρα το big brother. Θα κάλυπτε και το κενό που κάνει μονοψήφια και το Σάββατο και σίγουρα ένα 15 με 17 θα το έκανε.

Ανώνυμος είπε...

2:52 μ.μ
Δεν πειραζει. Καλυτερα για μας που δεν το βγαλαν. Ποση τρασιλα και παικτες ριαλιτι να αντεξει η ελληνικη tv?

Steve 13 είπε...

Μην το λέτε το μάστερ σεφ κάνει τριανταρια . Άρα υπήρχε χώρος αν στηνόταν σωστά. Τώρα για την τρασιλα στο Σκάι έχουν δέκα ώρες την ημέρα κακό ριάλιτι και το power of love συνεχίζει να κάνει 15αρια και χθες 17 . Άρα υπάρχει κόσμος που τα βλέπει. Τώρα το γιατί τα βλέπει είναι μεγάλη ιστορία . ΧΑ ΧΑ.

loading...