Την περσινή σεζόν ο ΑΝΤ1 ,στην απογευματινή ζώνη, ρίσκαρε με ένα αισθηματικό σίριαλ, την ''Παρθένα Ζωή'', που ,ωστόσο ,αν και ξεκίνησε δυναμικά δεν κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού.

Ο ηθοποιός από το σίριαλ, Νίκος Αναγνωστόπουλος, που υποδυόταν τον φούρναρη γιο της Χριστίνας Τσάφου, έκανε μια αποκάλυψη μιλώντας στον Λάζο Μαντικό και τον Art fm.


Γιατί δεν σε βλέπουμε φέτος τηλεοπτικά;  
«Ο ΑΝΤ1 είχε κάποια θέματα με τους ηθοποιούς της ''Παρθένας Ζωής'' και έδωσε εντολή να μην συνεργαστεί ξανά με τους ηθοποιούς του συγκεκριμένου σίριαλ, ε και πήρε και εμένα η μπάλα για αυτό δεν με βλέπετε φέτος στην τηλεόραση. Το βρίσκω άδικο και είναι κάτι που με δυσαρεστεί… Κάτι τέτοιο έμαθα. Το σίριαλ ήταν πολύ καλό, αλλά επειδή τα νούμερα είχαν σπάσει σε τηλεόραση και διαδίκτυο δεν πήγε πολύ καλά».

Στεναχωριέσαι που δεν έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο;
«Δεν με στεναχωρεί που δεν έχω πρωταγωνιστικούς ρόλους. Με στεναχωρεί που εσείς οι δημοσιογράφοι δεν ασχολείστε με τους ηθοποιούς που δεν έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους!»

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Μπότση παίζει στη Φριτέζα και ο Σταύρου στην Επιστροφή σε σειρά του αλλά κατά τ'άλλα έριξε απαγορευτικό ο ΑΝΤ1. Ο,τι του φανεί του καθένα

Ανώνυμος είπε...

Ό,τι του φανεί δε θα πει τίποτα. ο Αντ1 έδωσε εντολή και σε άλλα κανάλια να μην του δώσουν δουλειά; Τι την ήθελε αυτή τη συνέντευξη. Ξέρει να κάνει μόνος του κακό στην καριέρα του, δεν χρειάζεται να παρέμβουν άλλοι. Επίσης, ας φρόντιζε να ήταν καλός στο ρόλο του.

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταιει μόνο αυτος.Η σειρά απο μόνη της δεν ειχε δυνατους ηθοποιους και πρωταγωνιστες...

Ανώνυμος είπε...

Ούτε και τρομερό σενάριο....

loading...