Σε πρώτη φάση το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Survivor, θα αποτελείται από δύο ομάδες, Ελλήνων και Τούρκων, οι οποίοι θα είναι αθλητές.Γυμνασμένοι και με αντοχές στα αγωνίσματα, που φέτος θα διεξάγονται σε άλλη παραλία του Αγίου Δομίνικου και θα είναι πιο δύσκολα από κάθε άλλη χρονιά.

Ωστόσο, σε δεύτερη φάση θα προστεθούν celebrities και στις δύο ομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τον Κώστα Καραφώτη, τον Χρήστο Χολίδη, αλλά και την προσέγγιση που έγινε στον παλαίμαχο και εκκεντρικό άσσο των γηπέδων ,Τζιμπρίλ Σισέ, άλλο ένα πρόσωπο συζητά με την παραγωγή για να ενταχθεί στην ελληνική ομάδα!

Δεν είναι άλλη από τη φετινή Σταρ Ελλάς, που έχει βρεθεί πολλές φορές στο επίκεντρο της δημοσιότητας, την Ιωάννα Μπέλλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΟΙΠΟΝ, όχι μόνο την έχουν προσεγγίσει από την παραγωγή του ελληνοτουρκικού «Survivor» ,αλλά της έχει προταθεί και ένα ποσό-μαμούθ για τα ελληνικά δεδομένα, ανεξαρτήτως του χρόνου παραμονής της στο ριάλιτι.


Το πανύψηλο μοντέλο, που βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής λόγω των πλαστικών επεμβάσεων, το σκέφτεται πολύ σοβαρά, χωρίς όμως ακόμα να έχει δώσει την οριστική απάντησή της.
Μάλιστα, δεν βιάζεται να το κάνει, καθώς οι celebrities δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο πριν από τον Μάρτιο - ίσως και τον Απρίλιο.

Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αν δούμε την Ιωάννα Μπέλλα και τη Μέγκι Ντρίο μαζί στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου. Πρόκειται για ένα εκρηκτικό δίδυμο, που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

2 σχόλια:

Steve 13 είπε...

Δύο σουργελα μαζι δηλαδή. Αν και η μεγκυ νομίζω δε θα πάει .

Ανώνυμος είπε...

Ο πατέρας της μπελάς δεν είναι παμπλουτος επιχειρήματιάς. έχει ανάγκη τόσο τα λεφτά να το κάνει;;;

loading...