Αύριο ο μεγάλος τελικός του PROJECT RUNWAY - Η ανακοίνωση του OpenProject Runway: o μεγάλος τελικός την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 22:45 ,στο OPEN. 

Πριν από λίγους μήνες, 16 φιλόδοξοι σχεδιαστές μόδας ξεκίνησαν το πιο δημιουργικό ταξίδι λαμβάνοντας μέρος στο Project Runway. Αύριο, Παρασκευή 25 Ιανουαρίου, ένας σχεδιαστής θα είναι ο μεγάλος νικητής!  

Η διαδρομή προς τον τελικό δεν ήταν εύκολη με πολλές δοκιμασίες, αυξημένες απαιτήσεις και ασφυκτικές προθεσμίες. Οι διαγωνιζόμενοι κατάφεραν να ράψουν δημιουργίες μέσα σε 12, 10, 8, 5 και 3 ώρες! 124 ρούχα παρουσιάστηκαν συνολικά στο catwalk και οι 3 που κατάφεραν να ξεχωρίσουν είναι η Μαργαρίτα Πριφτάκη, η Ιουλία Ταρχάνοβα και ο Τάσος Ντοβλέτογλου.

Ένας από τους 3 θα κερδίσει 50.000 ευρώ, μια επαγγελματική ραπτομηχανή Singer, θα υπογράψει για μια αποκλειστική capsule συλλογή με τη γνωστή ελληνική εταιρεία ρούχων Helmi αλλά θα δει και μια από τις δημιουργίες του στο εξώφυλλο του περιοδικού Madame Figaro!

Για την τελική δοκιμασία που θα αναδείξει τον νικητή, οι 3 φιναλίστ θα πρέπει να παρουσιάσουν μια mini συλλογή 4 ρούχων. Η συλλογή τους θα πρέπει να έχει έναν τίτλο και να διηγείται μια ιστορία.

Στην τελευταία ανάθεση, στο ατελιέ, τους περίμενε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! Ο μέντορας κάλεσε όλους τους πρώην συμμετέχοντες και οι 3 διαγωνιζόμενοι επέλεξαν από έναν βοηθό ο καθένας. Οι σχεδιαστές είχαν τη δυνατότητα να ράψουν όσες ώρες ήθελαν… και κυριολεκτικά κοιμήθηκαν στο ατελιέ μη θέλοντας να χάσουν ούτε λεπτό μέχρι το τελικό Runway!

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και οι κριτές θα δυσκολευτούν να βρουν τον μεγάλο νικητή! Project Runway o μεγάλος τελικός την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου στις 22:45 στο OPEN

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια