Ντόμινο αλλαγών στο OPEN...


Σε νέο προγραμματισμό προχωρά για ακόμη μια φορά ο νεοσύστατος σταθμός OPEN.
Το κανάλι, που πλην ορισμένων εξαιρέσεων βλέπει τα προγράμματά του ,και κυρίως τα σίριαλ, να  βουλιάζουν, φέρνει ξανά αλλαγές ως προς τις ώρες - μέρες προβολής κάποιων πρότζεκτ. Έτσι, η ζώνη των 9 που φιλοξενούσε τα σίριαλ ,ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ- ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, αλλάζει πλήρως χαρακτήρα. Από βδομάδα, τη θέση τους παίρνουν...ελληνικές ταινίες!

Πού ,όμως, τοποθετούν τα δύο αυτά σίριαλ; '' Ελεύθερη σχέση'' και ''Για πάντα παιδιά'' ,λοιπόν, θα βγαίνουν πια καθημερινά στις 17.50 (το μεν κάθε Πέμπτη και Παρασκευή και το δε κάθε Δευτέρα- Τρίτη- Τετάρτη). Όπως καταλαβαίνετε, αυτή η απόφαση ''εκτοπίζει'' με τη σειρά της και το ''Top Story'' ,και πια ο Πέτρος Κουσουλός με την ενημερωτική εκπομπή του πάνε ξανά στη 1 το μεσημέρι, πριν δηλαδή τα Δελτία με τη Λίνα Δρούγκα.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κινήσεις πανικού που δεν θα χουν κανένα αντίκρυσμα στα νούμερα...
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διορθώσεις σίγουρα χρειάζονται.Όπως πχ το δελτίο ειδήσεων να πάει στις 19:30. Το top story δεν έχει λόγω ύπαρξης στο πρόγραμμα όπως και τα διλήμματα. Αλλαγή χρειάζεται και η Ζαρίφη που είναι πολύ καλή και χαντακώνεται. Το καθημερινό σήριαλ έπρεπε να μπει απέναντι στην ώρα που τα άλλα κανάλια δείχνουν τηλεπαιχνίδια ώστε να βρει εναλλακτικό έδαφος. Και το τηλεπαιχνίδι απέναντι στις σειρές των άλλων. Σιγά σιγά κερδίζεις τον κόσμο. Το σωστό τάιμινγκ έχει μεγάλη σημασία. Καλές οι Ελληνικές ταινίες αλλά μη ξεχάσουμε και τις ξένες ταινίες ή σειρές.