Προς νέα αναβολή η πρεμιέρα του ΥFSF;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η εύρεση της επιτροπής για το “Your face sounds familiar”. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμετοχή του Δημήτρη Σταρόβα και της Μιμής Ντενίση θεωρούνται βέβαιες, ενώ αναζητούνται τα άλλα δυο μέλη της κριτικής επιτροπής.

Ωστόσο, αναφορικά με τη συμμετοχή της Μιμής Ντενίση, αν και υπήρχε αρχικά μια ασυμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές αναφορικά με τα οικονομικά, τελικά ο ΑΝΤ1 αναγκάστηκε να αποδεχθεί το ποσό που ζητούσε η γνωστή ηθοποιός κι αυτό γιατί, όπως θα έχετε διαπιστώσει, αυτή τη φορά το κανάλι του Αμαρουσίου έχει δυσκολευτεί πολύ να βρει ηχηρά ονόματα για την κριτική επιτροπή του τάλεντ σόου.

Αν και απομένουν μερικές μέρες πριν από την πρεμιέρα του σόου (27 Ιανουαρίου στις 20.45), ενώ η τεχνική πρόβα έχει οριστεί για αύριο, ο ΑΝΤ1 δεν έχει καταφέρει να κλείσει τα πρόσωπα που την απαρτίζουν με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το σόου να τιναχθεί στον αέρα. Αρχικά, ήταν να κλείσει σήμερα, αλλά και πάλι έχουμε αναβολή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι περιμένει την απάντηση του Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος ωστόσο, παράλληλα, θα κάνει και το “Ζητείται Ψεύτης” στο Παλλάς και είναι άγνωστο πως θα τα βγάλει πέρα με τα γυρίσματα του σόου που θα γίνονται κάθε Πέμπτη, ενώ το τέταρτο όνομα από το οποίο περιμένουν απάντηση στο Μαρούσι είναι ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο οποίος δέχεται παράλληλα στενό μαρκάρισμα και από το OPEN και πιο συγκεκριμένα από την παραγωγή του X -Factor για να συμμετάσχει στο τάλεντ σόου και πάλι.

Αύριο ωστόσο είναι η καταληκτική ημερομηνία για έχει κλείσει οριστικά το θέμα της κριτικής επιτροπής, διαφορετικά θα πάμε σε ένα αναβολή του σόου. Εν αναμονή λοιπόν…

tinasmess.gr-Τίνα Μεσσαροπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !