Eξέλιξη! Αλλάζει ριζικά το πρόγραμμά του o ΣΚΑΪ - Δείτε ποιοι μετακομίζουν

6

...από τις αρχές Φεβρουαρίου- τέλος ο Παπαδόπουλος από τα Σάββατα

Αρχή της χρονιάς και στο κανάλι του Φαλήρου δρομολογούνται πολλές και σημαντικές αλλαγές. Μετά από μία χρονιά, το 2018, που έφερε ακόμη περισσότερα κέρδη στο «ταμείο» της τηλεθέασής του ανεβάζοντας τον μέσο όρο στο γενικό σύνολο από την προηγούμενη χρονιά, το 2017, είναι εμφανές ότι τα στελέχη του ΣΚΑΪ δεν βάζουν τον «αυτόματο πιλότο» και έχουν σκοπό να παραμείνουν στην κορυφή της κατάταξης. Έτσι, λοιπόν σύντομα, από τις αρχές του επόμενου μήνα, το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ θα έχει πολλές και σημαντικές αλλαγές.  

Κατ’ αρχάς, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου κάνει πρεμιέρα ο καινούργιος κύκλος του «Survivor». Εκτός από την αλλαγή στη βασική δομή του αφού στις αρένες του θα ανταγωνίζονται Έλληνες εναντίον Τούρκων ,το ριάλιτι επιβίωσης θα προβάλλεται πλέον πέντε ημέρες τη βδομάδα, καθημερινά από Σάββατο έως και Τετάρτη. Αλλαγή που προκαλεί μία σημαντική ανατροπή στα έως τώρα δεδομένα αν λάβουμε υπόψη ότι τα Σάββατα… ανήκουν εδώ και χρόνια στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά», από την πρώτη χρονιά που η μουσική εκπομπή εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό τοπίο. Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα λέει πλέον «Στην υγειά μας ρε παιδιά» κάθε Παρασκευή βράδυ.Στο σημείο αυτό βέβαια αξίζει να αναφέρω ότι η «μετακόμιση» της εκπομπής δεν γίνεται για να πάει… καλύτερα αφού συνεχίζει να σημειώνει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Ενδεικτικά να αναφέρω ότι το προηγούμενο Σάββατο η εκπομπή σημείωσε 28,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, ποσοστό που αποδεικνύει τη δυναμική της στη «μάχη» της τηλεθέασης και την ανταπόκριση των τηλεθεατών.

Μία σημαντική αλλαγή, ή μάλλον, για να ακριβολογώ, δύο καινούργια μεγάλα «όπλα» που θα κατεβάσει από τον επόμενο μήνα ο ΣΚΑΪ, είναι οι εκπομπές ,«Ράδιο Αρβύλα» και «Βινύλιο». Όπως πρώτα αναφέραμε στο Newsit ο Αντώνης Κανάκης ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΪ και σύντομα, αρχές του επόμενου μήνα, η «Ράδιο Αρβύλα» θα ξεκινήσει να… πατά ξανά κάθε Δευτέρα στο τηλεοπτικό τοπίο ενώ κάθε Τρίτη το «Βινύλιο» θα παίζει τη διαφορετική «τηλε-μουσική» του.Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του ετοιμάζονται να καλωσορίσουν τους τηλεθεατές μέσα από το καινούργιο τηλεοπτικό «σπίτι» τους, τον ΣΚΑΪ, τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, ενώ την επόμενη μέρα, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου επιστρέφει το ανανεωμένο «Βινύλιο» που θα δίνει χώρο και χρόνο σε πρόσωπα που θα έχουν πολλά και σημαντικά να πουν. Και μάλιστα, με όσα μαθαίνω να «χαράζουν» στη δομή του, τότε αναμένεται το «Βινύλιο» να αποδείξει πως «ευτυχώς, υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση»!

Τώρα, επειδή υπάρχει… κι η άλλη τηλεόραση, αυτή του «Power of Love» ,κι επειδή κάποιοι - άγνωστο και λυπηρό!- μπορεί να αναρωτιούνται πότε θα προβάλλεται το Gala του ριάλιτι, να ενημερώσω ότι θα «μετακομίσει» κάθε Κυριακή απόγευμα με σκοπό να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ζώνη προγράμματος του σταθμού.

Τέλος αξίζει να αναφέρω μία ακόμη σημαντική αλλαγή που θα γίνει σύντομα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και δικαιολογημένα θεωρείται πως θα κερδίσει τους τηλεθεατές! Είστε έτοιμοιοιοιοι; Τι; Δεν καταλάβατε; Ο λόγος για τον Sakis, δηλαδή τον Σάκη Ρουβά, που από τις αρχές Μαρτίου θα κάνει πρεμιέρα με την καινούργια εκπομπή του. Κι επειδή πολλά έχουν γραφτεί και πολλά έχουν ακουστεί να σας πω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η εκπομπή θα είναι στιλ… αφιερωματική σε πρόσωπα που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία και δυστυχώς δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Αλλά όταν λέω «αφιερωματική» μην φανταστείτε να βγαίνουν… αράχνες και μίρλα από τις οθόνες αφού σκοπός της εκπομπής είναι να προσεγγίσει τα πρόσωπα αυτά με μοντέρνο τρόπο κι όχι… μνημόσυνου.Ε, να… έτσι για δωράκι, να σας πω πως μία από τις εκπομπές που ετοιμάζει ο Σάκης με τους συνεργάτες του είναι για τον Βλάση Μπονάτσο. Τελεία! Δεν έχω να πω τίποτα περισσότερο αφού η εκπομπή θα αναφερθεί στον ιδιαίτερο αυτό καλλιτέχνη και άνθρωπο που δυστυχώς «έφυγε» πολύ νωρίς αποκαλύπτοντας πολλά που αξίζει να μάθουμε.

Αυτές ,λοιπόν ,είναι οι αλλαγές που θα γίνουν σύντομα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και είναι σαφές ότι στο κανάλι του Φαλήρου έχουν πάρει τα «άρματα» σκοπεύοντας να δώσουν και τους επόμενους μήνες σκληρή μάχη για να συνεχίσουν να συγκεντρώνουν τους περισσότερους τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού!

Πηγή: Newsit.gr - Mελάς blog

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατι Σαββατο το Survivor?Μεγαλη βλακεια.Καλυτερα να επαιζε Κυριακη-Πεμπτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και όλα αυτά επειδή το survivor παίζει Σάββατα στην Τουρκία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι να ναι και επειδή δεν θα τους βγει τίποτα τον Μάρτιο όλο το πρόγραμμα ξανά από την αρχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν βλέπουμε το συγκεκριμένο κανάλι δεν μας ενδιαφέρει. Μόνο ΟPEN!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα κανει ο Ρουβας εκπομπη και θα κάνει και αφιερωμα στον Μπονατσο;;;Ε ρε τι ακουμεεεε.Και όλα αυτα στον Σκαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αλμα στο κενό.
    θα πέσουν κεφάλια λογικά σε κανενα διμηνο..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !