Ευθύμης Ζησάκης: Η δημόσια "συγγνώμη" και οι "δαίμονες" που έχει να αντιμετωπίσει!

0

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Ευθύμης Ζησάκης στο “The 2night Show”. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις επαγγελματικές του συνεργασίες που διακόπηκαν απότομα, έκανε την αυτοκριτική του και με πολύ θάρρος ζήτησε δημόσια συγγνώμη...

«Δικαίως λέγονται όλα αυτά. Είμαι λίγο μετά τα 30 και έχω μπει σε μια διαδικασία να σκεφτώ πολύ σοβαρά κάποια πράγματα. Εκτίθεμαι εδώ και 6 χρόνια, από όταν τελείωσα την σχολή θεάτρου, με αποτέλεσμα το θετικό και αρνητικό πρόσημο του κόσμου και των συνεργατών. Δέχτηκα το θετικό και ήρθε η στιγμή να δεχτώ και το αρνητικό, όχι άδικα. Θα πω μια φράση, γιατί μόνο έτσι μπορώ να το περιγράψω: Ο καθένας έχει τους δαίμονές του. Είχα την τύχη ή την ατυχία τους δαίμονες μου να τους ζήσω 100% στη δουλειά.

Προέκυψαν διάφορα πράγματα στη ζωή μου που δεν τα είχα φανταστεί. Προέκυψαν πολλά που αφορούν την οικογένειά μου, την προσωπική μου ζωή, τον Ευθύμη τον ίδιο. Θέλω μέσα από αυτό το βήμα να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη, όχι με ηττοπάθεια, το κεφάλι μου είναι πολύ ψηλά. Ζητώ συγγνώμη γιατί πραγματικά πλήγωσα κάποιους ανθρώπους, στεναχώρησα κάποιους ανθρώπους, απογοήτευσα κάποιους ανθρώπους…

Και όταν υπάρχουν αυτά τα συναισθήματα, τότε δεν μπορώ να ζητάω και τα ρέστα όταν ο καθένας αντιδράει με τον δικό του τρόπο. Ζητώ συγγνώμη και συνάμα λέω ένα ευχαριστώ σε αυτούς τους ανθρώπους που ανέχτηκαν την κατάσταση που βρισκόμουν, τους δαίμονές μου. Ανέχτηκαν το ότι μπορεί να είχα ανάρμοστη συμπεριφορά σε κάποια πράγματα, ανέχτηκαν κάποια λάθη τα οποία δεν είναι καθόλου υποχρεωμένοι να δεχτούν. Μιλάω πολύ ειλικρινά και δίχως καμία υπερβολή. Στα social media μπορεί να έρχονται την ημέρα 80-100 μηνύματα από ανθρώπους άγνωστους και λένε «Ευθύμη μου είμαστε μαζί σου, αλλά γιατί»!


Πολλές φορές δεν υπάρχει γιατί. Πολλές φορές υπάρχει «κοίτα μπροστά». Οπότε εγώ αυτό που έχω να κάνω είναι να πάρω μέσα από όλη αυτή την ιστορία, να δεχτώ τα πυρά, να δεχτώ την οποιαδήποτε συνέπεια. Έφτασα σε ένα σημείο, στο πικ της καριέρας μου να ηγούμαι και να πρωταγωνιστώ σε ένα από τα μεγαλύτερα θέατρα της Ελλάδας, στο Παλλάς. Φαντάζομαι αυτό στη συνέχεια θα έφερνε κι άλλα… Όταν είσαι στα 29 σου εκεί, τα πράγματα φαίνονται καλά για το μέλλον. Εγώ, λίγο τα μπουρδούκλωσα, αλλά είμαι εδώ για να τα φτιάξω.

«Δεν ένιωσα ποτέ ευάλωτος σε πάθη, μέχρι πριν δύο χρόνια. Πρώτη φορά κάπνισα στα 26, ποτό δεν έπινα ποτέ στη ζωή μου. Τα πάθη προκύπτουν όταν αντιλαμβάνεσαι ότι κάτι λείπει από τον εαυτό σου και τον πολεμάς. Ο χειρότερος εχθρός μας είναι ο εαυτός μας και αυτό ονομάζεται δαίμονας. Αυτό πάει στο πάθος, αυτό πάει στην αυτοκαταστροφή και πολλές φορές μόνο όταν φτάσεις στα όρια τον εαυτό σου και καταλάβεις πόσο μικρός είσαι και αντιλαμβάνεσαι το μεγαλείο του αύριο. Εφόσον πλέον αντιμετωπίζω εμένα, τα πάθη είναι ωραίο να είναι πάθη, αλλά όχι ανάγκες. Πάντα είχα δίπλα τους γονείς μου. Άγγιξα κόκκινη γραμμή, όσον αφορά ότι δεν είμαι εγώ όλο αυτό. Αν ήμουν εγώ όλο αυτό, θα το πήγαινα μέχρι τέλους. Οτιδήποτε κι αν σημαίνει όλο αυτό. Μετανιώνω για τους ανθρώπους που πλήγωσα και απογοήτευσα. Έχω στείλει μήνυμα στον Σπυρόπουλο και του ζήτησα συγγνώμη και όπως και να χει, ότι και να ειπώθηκε αντιλαμβάνομαι ότι το πρόσημο είναι θετικό», είπε μεταξύ άλλων ο Ευθύμης Ζησάκης.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !