Η Φαίδρα Δρούκα πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στο νέο σίριαλ του ΑΝΤ1, ''Μην ψαρώνεις''.
Η ηθοποιός υποδύεται τη Στέλλα, και μιλώντας στο Mytv, αναφέρεται τόσο στην ηρωίδα της όσο και στις προσεχείς εξελίξεις...

Στη σειρά υποδύεστε τη Στέλλα. Τι χαρακτήρας είναι;  

Πρόκειται για έναν πολύ πικάντικο, ωραίο, και γοητευτικό ρόλο. Έχει πολύ ενδιαφέρον. Είναι μια ηρωίδα που θα ταυτιστούν μαζί της πολλές γυναίκες. Το να υπάρχουν αληθοφανή στοιχεία στους ρόλους είναι κάτι που πάντα με γοητεύει. Η Στέλλα είναι ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, μια λαϊκιά γυναίκα που δουλεύει στην ψαραγορά, αρκετά καπάτσα και λίγο κουτοπόνηρη. Πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει πολλά με την πονηριά. Έχει καταλάβει μέχρι πού μπορεί να φτάσει ώστε να συγκινήσει και να πετύχει τον στόχο της, ο οποίος είναι να παντρευτεί τον Μανώλη.  

Πώς είναι η σχέση της με τον Μανώλη;  

Είναι μαζί δύο χρόνια. Η Στέλλα, όπως προανέφερα, έχει στόχο να τον παντρευτεί και να μπει στην οικογένειά του. Ο Μανώλης είναι χήρος και δεν θέλει ακόμα να τη γνωρίσει στα παιδιά του, καθώς εκτός από εκείνα το περιβάλλον τους γνωρίζει ότι είναι ζευγάρι. Όμως, η Στέλλα, όπως πολλές γυναίκες, θέλει κάτι πιο... επίσημο.  

Τα παιδιά του Μανώλη τελικά θα τη συμπαθήσουν όταν τη γνωρίσουν;  

Τα παιδιά του δεν τη θέλουν καθόλου και εκείνη προσπαθεί πολύ γελοία να καταφέρει να κερδίσει τη συμπάθειά τους.  

Η παρουσία της Σάντυ θα επηρεάσει τη σχέση τους;  

Ναι, η σχέση του Μανώλη και της Στέλλας θα αναστατωθεί.  

Πώς θα το διαχειριστεί η Στέλλα;  

Θα προσπαθήσει τεχνηέντως, με πονηριά και καπατσοσύνη, να τα καταφέρει ώστε όλο αυτό που βλέπει να δημιουργείται ή που φοβάται ή που φαντάζεται να το τελειώσει. Ενδεχομένως, αν ήταν άλλος χαρακτήρας και υποψιαζόταν πως συμβαίνει κάτι μεταξύ του Μανώλη και της Σάντυ, να το είχε διαλύσει. Εκείνη, όμως, έχει στόχο να τον παντρευτεί. Ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που αν πιάσουν τον άντρα τους με άλλη γυναίκα θα έφταιγε εκείνη και όχι ο άντρας τους. Δεν έχω παίξει ούτε στην τηλεόραση ούτε στο θέατρο κάποιον αντίστοιχο ρόλο και αυτό είναι κάτι που μου κέντρισε το ενδιαφέρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

loading...