Πτώση...

0

Στην πιο πρόσφατη μέτρηση της Focus-Bari, αυτή του περασμένου Δεκεμβρίου, ο Music 89.2
βρέθηκε στην 25η θέση με ποσοστό 3,3%, ενώ την περασμένη εβδομάδα ήταν το τελευταίο μουσικό ραδιόφωνο στα αστάθμιστα δείγματα με μόλις 37 αναφορές. Επιδόσεις που είχε να δει ο ραδιοσταθμός από τις αρχές του... 2012, όταν δεν είχε παραγωγούς και έπαιζε non stop μουσική. 

Τα ευρήματα αυτά έρχονται σε αντίθεση με εκείνα του Ιουλίου του 2017, τότε που απολύθηκε από τον σταθμό ο Φίλιππος Ταλάντης, οπότε και ο Music 89.2 ήταν 13ος με 5,8% (με μέση ακροαματικότητα σταθερά άνω του 5%). Σε 1/2 χρόνο, δηλαδή, έχασε 2,5 μονάδες, κάτι λιγότερο από τους μισούς ακροατές του. Μετά το παραπάνω συμβάν και μέχρι την αρχή της τρέχουσας σεζόν, o Music 89.2 είχε σταθεροποιηθεί σε ποσοστά άνω του 4%, τους τελευταίους μήνες όμως έκανε «βουτιά» μιας ακόμα μονάδας σε σχέση με τότε. 

Συν τοις άλλοις απώλεσε και την πρωτιά στα νεανικά κοινά από 13 έως 17 ετών, καθώς από το περασμένο καλοκαίρι την έχει κατακτήσει ο ανταγωνιστής του, το Mad Radio 106.2. Μια παράλογη κίνηση από την ιδιοκτησία του Music 89.2, να διώξει έναν έμπειρο άνθρωπο του ραδιοφώνου που έστησε «μεγαθήρια» των FM της Αθήνας όπως ο Λάμψη 92.3, ο Ρυθμός 94.9, ο Red 96.3 κ.ά. Οπως αποδεικνύεται κόστισε πολύ ακριβά στο ραδιόφωνο του Βίκτορα Ρέστη.

E-tetradio.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !