Ξεκίνησαν...


Με εντατικούς ρυθμούς προχωράει το στήσιμο για το καινούργιο «Τσαντίρι» του Λάκη Λαζόπουλου,
το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, έρχεται τον Μάρτιο στο Open!

O ταλαντούχος δημιουργός, ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια έχει βρει τη μυστική φόρμουλα ώστε να... τρελαίνει τα μηχανάκια μέτρησης της τηλεθέασης -ποιος μπορεί να ξεχάσει τα 60άρια;-, αφήνει το θέατρο Βέμπο, που ήταν έως και πριν από τρία χρόνια το στέκι του, και πηγαίνει στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός για να στήσει εκεί το αγαπημένο όλων «Τσαντίρι» του!

Η υπεύθυνη ομάδα της εκπομπής έχει αρχίσει ήδη να μελετάει πώς θα διαμορφωθεί ο χώρος, που θα γίνει το νέο τηλεοπτικό σπίτι του δημιουργού, με στόχο να χωράει ακόμη περισσότερο κόσμο. Αυτό άλλωστε ήταν το μοναδικό παράπονο όλων όσοι συνέρρεαν σε κάθε live του «Τσαντιριού» και έκαναν ουρά έξω από το θέατρο Βέμπο προκειμένου να ζήσουν από κοντά το ξεχωριστό πάρτι που στηνόταν κάθε Τρίτη.

Όπως, λοιπόν, διαμορφώνεται ο χώρος του νυχτερινού μαγαζιού της Ιεράς Οδού, αναμένεται να χωράει μέχρι και 600 (!) καλεσμένους κάθε φορά. Αυτή τη φορά, μάλιστα, επιχειρείται και καλύτερη διαρρύθμιση του χώρου, ώστε η επικοινωνία που θα έχει ο Λάκης με το κοινό του να είναι πιο άμεση.

Παρότι ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές ανάμεσα στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και τον Λάκη Λαζόπουλο, οι καλά γνωρίζοντες μιλούν για μια συμφωνία που έχει ήδη επιτευχθεί. Σύμφωνα δε με τις τελευταίες πληροφορίες, η πρεμιέρα της σατιρικής εκπομπής έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 5 Μαρτίου.

Μάλιστα, ήδη η έμπειρη συντακτική ομάδα του «Τσαντιριού» έχει αρχίσει να βλέπει και να ανθολογεί τα περίφημα βίντεο προς σχολιασμό. Αρχικά, η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Τρίτη, αλλά υπάρχουν σκέψεις από τη νέα τηλεοπτική σεζόν η προβολή της να γίνεται δύο φορές την εβδομάδα. Αλλαγή μπορεί να δούμε και στον τίτλο, καθώς υπάρχουν σκέψεις να «πειραχτεί» λίγο, στο γενικότερο πλαίσιο της ανανέωσης.

Φυσικά θα δούμε και πολλές φρέσκιες ιδέες να υλοποιούνται, που ήδη έχει αναλάβει να οργανώνει η παραγωγή, της οποίας ηγείται ο αδερφός του δημιουργού, Κώστας Λαζόπουλος. Γι’ αυτό τίποτα δεν επιτρέπεται να διαρρεύσει προς τα έξω, παρά μόνο όταν το κανάλι στείλει την επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα. Εν αναμονή, λοιπόν, της επιστροφής στη μικρή μας οθόνη του «Τσαντιριού», που έκανε την Τρίτη σημείο αναφοράς!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δημοφιλής καλλιτέχνης ετοιμάζει και την τηλεοπτική προσαρμογή της γαλλικής κινηματογραφικής κωμωδίας, «Θεέ μου, τι σου κάναμε;», που γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το εξαιρετικό γαλλικό φιλμ με το υπέροχο χιούμορ είχε μεταφερθεί από τον Λάκη Λαζόπουλο -με τον ίδιο τίτλο- και στο θέατρο, τη σεζόν 2015-2016.

Espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια