Η αλλαγή και οι υποψήφιοι στον ΣΚΑΪ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Έντονο παρασκήνιο στο σταθμό του Φαλήρου για τα ονόματα που ακούγονται πως είναι υποψήφια για να αναλάβουν θέση στην ηγετική πυραμίδα του.

Τα σενάρια μάλιστα κάνουν λόγο ακόμα και για… μεταγραφή από απέναντι, ενώ φαίνεται πως ανώτατοι αξιωματούχοι του ΣΚΑΪ είναι… διχασμένοι για την τελική επιλογή.

Από σήμερα πάντως η θέση της διεύθυνσης Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΣΚΑΪ είναι… επίσημα κενή αφού με ανακοίνωση του σταθμού «Ο Νίκος Φιλιππίδης δεν θα ασκεί από σήμερα τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ, ολοκληρώνοντας μια πετυχημένη θητεία, κατά την οποία το σύνολο των ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων του σταθμού βρέθηκε σε κορυφαίες θέσεις στις επιλογές των τηλεθεατών. Ο Νίκος Φιλιππίδης συνεχίζει στο δυναμικό του Ομίλου και θα συμβάλλει με το ρεπορτάζ και το σχόλιό του καθημερινά στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ».

Το ότι ο δημοσιογράφος παραμένει στο δυναμικό του σταθμού ενισχύει την άποψη όσων υποστηρίζουν ότι πρόκειται για «συναινετικό διαζύγιο», τονίζοντας μάλιστα ότι οι επαφές για το πρόσωπο που θα αναλάβει τη θέση του έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό.

Ένα από τα πρόσωπα που ακούγονται στο παρασκήνιο είναι του Νίκου Στραβελάκη που επρόκειτο να συνεργαστεί με τον Όμιλο του Φαλήρου στο νέο ενημερωτικό σταθμό που σχεδίαζαν, τον ΣΚΑΪ 24, αλλά που εδώ και λίγο καιρό «πάγωσε» η προετοιμασία του. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες «πηγές» ενώ ο δημοσιογράφος έχει τη στήριξη ανώτατου αξιωματούχου του σταθμού για να αναλάβει τη θέση φαίνεται ότι έχει έναν σοβαρό… αντίπαλο, τον οποίο έχει προτείνει η… άλλη πλευρά του Φαλήρου. Όπως λέγεται λοιπόν έντονα στο παρασκήνιο πρόσωπα από τον ΣΚΑΪ έχουν προσεγγίσει τον Βασίλη Παπαδρόσο, που μπορεί να μην είναι πλέον διευθύνων σύμβουλος του ALPHA αλλά παραμένει γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού της Κάντζας. Αν και πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον του δηλώνουν άγνοια για το σενάριο αυτό, ασφαλείς «πηγές» αναφέρουν ότι έχει γίνει επαφή τονίζοντας ότι ο Βασίλης Παπαδρόσος είναι στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων που έχει ανώτατο στέλεχος του ΣΚΑΪ.

Τις επόμενες ημέρες πάντως αναμένεται να «κλειδώσει» το πρόσωπο που θα αναλάβει τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ, θέση που θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη λόγω της προεκλογικής περιόδου και της έντονης ειδησεογραφίας στην πολιτική σκηνή…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !