«Δεν με καλεί πια ο Σπύρος Παπαδόπουλος, δεν είμαι καλός δημοσιοσχετίστας…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

«Ισως να φταίω κι εγώ που δεν είμαι σε διάφορες “παρέες”, που δεν συναναστρέφομαι με τους “κατάλληλους” ανθρώπους, οι οποίοι θα με φέρουν σε επαφή με εκπομπές σαν τη δική του, την οποία παρακολουθώ». Με την ευγένεια που τον διακρίνει, ο Μιχάλης Βιολάρης απαντά στο ερώτημα γιατί έχει πάρα πολλά χρόνια να εμφανιστεί στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», που πλέον φιλοξενείται στον Σκάι, παρότι έχει στο ενεργητικό του 52 χρόνια καριέρας και θεωρείται ένας από τους πρωτοπόρους του Νέου Κύματος.

«Είναι αλήθεια, έχω πάρα πολλά χρόνια να εμφανιστώ. Ισως να φταίνε τα τραγούδια μας…» λέει με παράπονο ο Μιχάλης Βιολάρης, στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα. «Ομως εγώ δεν τηλεφωνώ για να τους ζητήσω να εμφανιστώ. Και ξέρω προσωπικά τον Σπύρο. Τον είδα στα θεατρικά του έργα, του μίλησα και στα καμαρίνια, χωρίς να του αναφέρω “θέλω να βγω στην εκπομπή σου”. Οχι, δεν το ανέφερα. Ομως φταίω κι εγώ γιατί δεν είμαι από τους ανθρώπους που το… ψάχνουν. Δεν είμαι καλός δημοσιοσχετίστας» παραδέχεται, ενώ δηλώνει ότι δεν του αρέσει να βλέπει τους ίδιους καλεσμένους να επαναλαμβάνονται. «Βλέπω δυο τρεις ανθρώπους, οι οποίοι είναι συχνά εκεί. Και αν δεν τραγουδάνε, κάθονται στο πάνελ της εκπομπής. Δεν γνωρίζω τους λόγους που γίνεται αυτό. Από την άλλη, σκέφτομαι ότι στην ηλικία που είμαι, και να βγω να διαφημιστώ, τι περισσότερο μπορώ να κάνω στην καριέρα μου;» αναφέρει.

Την εποχή που στον τηλεοπτικό ανταγωνισμό βρισκόταν και η εκπομπή της Σεμίνας Διγενή «Κοίτα τι έκανες», ο Μιχάλης Βιολάρης ήταν πολλές φορές καλεσμένος. «Νομίζω ότι την εποχή εκείνη υπήρχε ένας ανταγωνισμός μεταξύ των εκπομπών ποια θα είναι η καλύτερη. Τώρα είναι μονοπώλιο. Πάντως δεν θεωρώ ότι είμαι παραγκωνισμένος, επειδή δεν είμαι καλεσμένος σε μια εκπομπή. Εχω τον δρόμο μου, προχωράω. Θα ήταν ωραίο να με καλέσει ο Σπύρος. Και να μη με καλέσει όμως, δεν έχω μεγάλη πρεμούρα. Ωστόσο είναι μια αξιόλογη εκπομπή» δηλώνει.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !