Η αλήθεια για την επιστροφή των ''Παντρεμένων'' στον ΑΝΤ1...

0

Πριν από κάποιους μήνες διέρρευσε πως ο ΑΝΤ1 επιθυμούσε το remake της θρυλικής σειράς, ''Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή''. Ωστόσο, το πρότζεκτ πάγωσε καθώς ο σεναριογράφος έφυγε από τη
ζωή.

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, με αφορμή τη συμμετοχή του στο σίριαλ του Alpha, μιλά στο ''7 Μέρες tv'' και αναφέρεται και στις σκέψεις για την επάνοδο των ''Παντρεμένων'',ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

Είστε από τους χαρακτήρες που μπήκαν στη σειρά και προκάλε­σαν αναστάτωση. Τι κρύβεται πίσω από τον Αντρέα;  

Σε αυτές τις σειρές, ο ρόλος μας είναι να προχωράμε την ιστορία και τους χαρα­κτήρες χωρίς να ξέρουμε πού εντέλει θα καταλήξουν. Κι αυτό σου δίνει μεγάλα όρια δημιουργικότητας, γιατί αυτό που σου φέρνουν είναι ένα άγραφο χαρτί.  

Που σημαίνει ότι οι σεναριογράφοι δεν σας έχουν πει πώς θα καταλήξει ο ρόλος σας...  

Όχι. Αμφιβάλλω κι αν ξέρουν οι ίδιοι. Αυτές οι σειρές έτσι γράφονται. Στους «Παντρεμένους» ,και αναφέρω τη συγκε­κριμένη σειρά γιατί είχε μεγάλη επιτυχία,δεν είχαμε κάποιο σχέδιο για το μέλλον. Προχωράγαμε βλέποντας και κάνοντας.  

Είχε ακουστεί ότι μπορεί να υπάρξει μια συνέχεια για τους «Παντρεμένους».  

Είχε γίνει μια προσπάθεια, αλλά μετά αρρώστησε ο σεναριογράφος, Λευτέρης Καπώνης, ο οποίος τελικά μας άφησε χρόνους. Δεν έγινε ποτέ κάποια σοβαρή συζήτηση. Ξέρω ότι το κανάλι το ήθελε διακαώς, όπως και ο μακαρίτης ο Καπώ­νης, αλλά δεν είχαμε βάλει κάτω μολύ­βι και χαρτί για να δούμε αν μπορεί να γίνει. Και πλέον δεν το βρίσκω εφικτό.  

Ο Αντρέας τι θέλει τελικά;  

Κατά βάθος είναι ένας πολύ απλός άνθρω­πος και θέλει αυτό που θέλουν όλοι, απλώς το κάνει ξεσαλωμένα, ξετσίπωτα. Θέλει περισσότερα λεφτά, περισσότερες εξου­σίες, τα θέλει όλα δικά του.
Τα πρόσωπα που κινούνται μεταξύ κωμωδίας και δράμα­τος, όπως αυτός, είναι πολύ διασκεδαστικά όταν είναι φανταστικά. Ο ίδιος πάντως δείχνει ότι θέλει τα πάντα, ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως θα χαλά­σει τον γάμο του με τη Φλωρέτα και τη σχέ­ση του με την κόρη του, Σύλβια. Γενικά δεν εκτιμάει κανένα και δεν συμπαθεί κανένα. Δεν είναι στη φύση του Αντρέα να είναι αγαπητός. Δεν τον ενδιαφέρει κιόλας. Οι μόνοι που του έχουν μείνει ως σύμμα­χοι είναι ο Δαμιανός και η Φαίη! Κι αυτό είναι υπό όρους και προσωρινό, ανά­λογα με το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !