Αποτελεί ένα σημαντικό κεφάλαιο στη σύγχρονη ιστορία της ελληνικής μόδας, ενώ τα editorials ως fashion director στα μεγαλύτερα περιοδικά που έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα,  έχουν γράψει
ιστορία και σίγουρα δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις εικόνες που βλέπουμε στους τίτλους του εξωτερικού. Η αισθητική του άποψη ήταν και είναι σημείο αναφοράς ,και φέτος ανέλαβε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, αυτόν του κριτή στο Project Runway.

Σε τι βαθμό το Project Runway ικανοποιεί τα αυστηρά αισθητικά σου κριτήρια;  

«Όλοι πιστεύουμε ότι ανήκουμε σε μια ελίτ. Είχα την τύχη να δουλεύω χρόνια στα γυναικεία περιοδικά με τις μεγάλες παραγωγές, αλλά η πορεία μου στη μόδα ξεκίνησε επειδή με βρήκαν τυχαία και με ξεχώρισαν για το στιλ μου. Ίσως ήμουν ασυνείδητα ένας πολύ πρώιμος blogger. Όλοι νομίζουμε ότι κάνουμε κάτι τρομερά καλαίσθητο και σημαντικό, και η ψευδαίσθηση αυτή καμια φορά λειτουργεί ως κινητήριος δύναμη. Μετά από τόσα χρόνια δουλειάς, αυτό που πιστεύω ότι μπόρεσα να καταφέρω είναι πως έχω τη δυνατότητα να ραφινάρω τα πράγματα. Αυτή είναι μια παροχή υπηρεσιών που στα χρόνια της κρίσης δεν είχε ιδιαίτερη ζήτηση. Τα λέω όλα αυτά γιατί με αυτή τη θεώρηση όχι, δεν θεωρώ ότι το Project Runway, όπου κι αν έχει γίνει στον κόσμο, είναι η ελίτ, δεν είναι το τηλεοπτικό ισοδύναμο της παρισινής υψηλής ραπτικής. Η μόδα όμως δεν είναι μόνο αυτό. Ένα τεράστιο κομμάτι της είναι το Project Runway, και το ελληνικό σε σχέση με εκείνα που έχω δει από άλλες χώρες είναι τόσο καλαίσθητο και ως παραγωγή που ούτε εμείς πιστεύαμε ότι θα βγει τόσο κομψό σε ένα Μέσο τόσο μαζικό όσο η τηλεόραση».

Ιnstyle

Δεν υπάρχουν σχόλια: