Προγραμματισμένες συναντήσεις Σαββίδη στο Open

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Λίγο μετά τις 13:00 χθες ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης κατέφτασε στις εγκαταστάσεις του Open στην Παιανία, με σκοπό να πραγματοποιήσει προγραμματισμένες συναντήσεις με τα στελέχη του καναλιού, συνοδευόμενος από τους στενούς του συνεργάτες.

Από εκείνη τη στιγμή, ξεκίνησε τις διαδοχικές συναντήσεις με τα στελέχη του καναλιού, από τα οποία και ενημερώνεται σχετικά με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του νέου τηλεοπτικού σταθμού OPEN, που εξέπεμψε για πρώτη φορά στον τηλεοπτικό αέρα πριν από ενάμιση μήνα, στις 24 Οκτωβρίου. Ο ομογενής επιχειρηματίας θα ενημερωθεί για το σύνολο της λειτουργίας του καναλιού. Για το νέο κοινό newsroom του καναλιού και του «ΕΘΝΟΥΣ», για το νέο υπερσύγχρονο εξοπλισμό που είναι σε τελική φάση εγκατάστασης με σκοπό να βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία μέχρι το τέλος του χρόνου καθώς και για την κάθε πτυχή του προγράμματος (ειδήσεις, ψυχαγωγία και αθλητικό περιεχόμενο). Θα συναντήσει αρκετά στελέχη και παρουσιαστές.

Η ολοήμερη επίσκεψή του στο κανάλι ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση από την ομάδα διοίκησης της στρατηγικής και προγραμματισμού για την ερχόμενη χρονιά. Το κανάλι της Παιανίας θα ξεκινήσει τη β’ τηλεοπτική σεζόν στις αρχές του Ιανουαρίου με πολλά νέα τηλεοπτικά πρότζεκτ.

enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !