Μαζικές απολύσεις σημειώθηκαν στο OPEN την Παρασκευή. Έτσι ,μετά τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη
που ενημερώθηκε για την απόλυσή του μετά την εκπομπή, παρελθόν αποτελεί για το κανάλι και η Νανά Παλαιτσάκη.

Μάλιστα, στην εκπομπή της Σάσας Σταμάτη, Ooh lala, ο Μαρίνος Βυθούλκας έδωσε σχετικό ρεπορτάζ λέγοντας: «Χθες έφυγαν πάρα πολλά άτομα από το OPEN. Έφυγαν από το κανάλι η Νανά Παλαιτσάκη, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης αλλά και άλλα 15 άτομα! Οι πληροφορίες μου λένε ότι απομακρύνθηκαν από τον σταθμό».Δείτε τι ανέβασε η Νανά Παλαιτσάκη στο Instagram:

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα αυτή σίγουρα θα παει μαζί με τον Φουρθιωτη,τον οποίο θα τον ανεχόμαστε και τις 7 μέρες την εβδομάδα.Καθημερινα με το Μενιος live και τα ΣΚ με τα Αποκαλυπτικά του!

Ανώνυμος είπε...

Άγγελε υπάρχουν και άλλοι γνωστοί ανάμεσα στους απολυμένους του Open εκτός του Ραφαηλίδη & της Παλαιτσακη?

Ανώνυμος είπε...

Τους καλούς διώχνει το κανάλι.


Ας κάνει πρόταση ο Άλφα και να τα ενσωματώσουν τον Ραφαηλίδη στο τι λέει; μπας και πάει ποιο επάνω στα νούμερα.Αλλά πρώτα να διορθώσουν την εκπομπή για να είναι καλύτερη...

Αν εχεις ιδεες είπε...

Η Παλαιτσάκη δεν ήταν σε κπ εκπομπή αυτήν την περίοδο μετά τη διακοπή των αποκαλυπτικών,σωστά;Άρα ουσιαστικά δεν την αξιοποίησαν κάπου αλλού!Δε σημαίνει ότι έφυγε και κλωτσηδον!
Ο Ραφαηλίδης γιατί να απολυθεί όμως;😕

maria13 είπε...

Η Παλαιτσάκη είχε δηλώσει για τον Λιάγκα ότι τα κανάλια όταν δεν αξιοποιούν τους παρουσιαστές πρέπει να τους αφήνουν ελεύθερους. Αυτό έκανε το OPEN μαζί της. Νομίζω δεν ήταν σε κάποια εκπομπή. Άρα την άφησε ελεύθερη. Ο Σαββίδης δεν είναι χαζός σαν τον Κυριακού να πληρώνει ανθρώπους που κάθονται.