Κωστής Μαραβέγιας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ελένη Ράντου, Νάντια Μπουλέ, Φωτεινή Δάρρα, έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στο DOT. και μας κάνουν την καλύτερη παρέα.
Συνεντεύξεις, συμβουλές, συνταγές, κατασκευές, μακιγιάζ, μόδα έρχονται αυτό το Σαββατοκύριακο στο DOT., μας αλλάζουν τη διάθεση και μας δίνουν ιδέες.

Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης κάθεται στον καναπέ του dot. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλάει για πρώτη φορά για τον χωρισμό του, έναν μήνα πριν τον γάμο. Τι έκανε για να τον ξεπεράσει, πώς τον βλέπουν τώρα οι γυναίκες και πώς του κάνει προξενιά η μαμά του.
Ακόμη, η Νάντια Μπουλέ απαντάει στα mail των τηλεθεατών και δίνει συμβουλές για τα ερωτικά τους, ενώ η Φωτεινή Δάρρα μιλάει για όλα αυτά που την κάνουν ευτυχισμένη. Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει νόστιμες πίτσες με ό,τι περίσσεψε από το γιορτινό τραπέζι και υπέροχα ριγκατόνι στον φούρνο. Κάνουμε μακιγιάζ με μία μόνο σκιά, βρίσκουμε τα πιο όμορφα outfits για τους φίλους μας και κάνουμε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα για τις γιορτές.

"DOT.": Σήμερα στις 17:20 στον ΣΚΑΪ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: