Όλα είναι έτοιμα και σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ώστε στις αρχές της νέας χρονιάς να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από την καινούργια τηλεοπτική του «στέγη».

Στο κανάλι του Αμαρουσίου μάλιστα θεωρούν πως θα συνεχίσει να κερδίζει τους τηλεθεατές, όπως έκανε και στον προηγούμενο τηλεοπτικό σταθμό, τον ALPHA, σημειώνοντας υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Ο λόγος φυσικά για το... "Κάτι Ψήνεται".

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr, όλα είναι προγραμματισμένα ώστε την επόμενη βδομάδα οι κάμερες να πιάσουν δουλειά. Στα πρώτα γυρίσματα μάλιστα θα είναι στελέχη της ξένης εταιρείας παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του ριάλιτι μαγειρικής ανά τον κόσμο.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει να προβάλλεται και το σχετικό τρέιλερ με το οποίο θα καλούνται όσοι… ψήνονται να λάβουν μέρος να δηλώσουν συμμετοχή. Το «Κάτι ψήνεται» είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στα τέλη του Ιανουαρίου και να… ψήνει τους τηλεθεατές τα απογεύματα να συντονίζονται στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να το παρακολουθήσουν…!

Δεν υπάρχουν σχόλια: