Διανύουμε μέρες Χριστουγέννων και έτσι ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δώσει ευχές στους followers του κολυμπώντας. Ο γνωστός παρουσιαστής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μέσα από τη θάλασσα και είπε "Άλλοι έχουν πάρει τα βουνά, εμείς εδώ τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα είμαστε πιστοί στη θάλασσα. Είναι μαγική μέρα, πολύ ωραία θερμοκρασία, Καλά Χριστούγεννα".

Στα σχόλια, μία θαυμάστρια του εξέφρασε την επιθυμία της να τον δει σύντομα στην τηλεόραση και η απάντηση του ήταν "Τηλεόραση δεν προβλέπεται...Καλές γιορτές". Έτσι, επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο πως δεν υπάρχει περίπτωση φέτος να τον δούμε στη μικρή οθόνη και πως καμία αλλαγή δεν έχει προκύψει στις διαταραγμένες σχέσεις του με τον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, στο βίντεο η φράση "Άλλοι έχουν πάρει τα βουνά", μας φέρνει στο μυαλό το γεγονός πως ο Τζώρτζης Ποφάντης δεσμεύτηκε στην αρχή της σεζόν πως ο Γιώργος Λιάγκας θα επιστρέψει από Γενάρη στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και παρόλο αυτά, εκείνος "σφυρίζει" αδιάφορα...Δεν υπάρχουν σχόλια: