Αν και πολλοί πιστεύουν ότι αλλάζουν τα σχέδιά τους τελικά φαίνονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν το “χτίσιμο” αλλά με πιο... προσεχτικά βήματα. Για το λόγο αυτό και έχουν ξεκινήσει ήδη να προετοιμάζονται βρίσκοντας δυνατά... όπλα, όπως τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Τη φετινή σεζόν ο ΣΚΑΪ έκανε άνοιγμα και στην παραγωγή της εγχώριας μυθοπλασίας αλλά με όχι και τόσο… πετυχημένο αποτέλεσμα. Αν και τα “υλικά”, συντελεστές μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες, έχουν αποδείξει τις ικανότητές τους, η σειρά “Όσο έχω εσένα” δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Με τις χαμηλές πτήσεις που σημειώνει η σειρά στους πίνακες τηλεθέασης άρχισαν λοιπόν τα… σενάρια που θέλουν τα σενάρια σειρών να παραμένουν στο συρτάρι. Τελικά όμως η αλήθεια είναι διαφορετική καθώς στο κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζουν όχι μία, ούτε δύο… αλλά τρεις σειρές για την επόμενη σεζόν, από τις οποίες η μία θα είναι καθημερινή και οι άλλες εβδομαδιαίες. Άλλωστε όπως διαπιστώνεται καθημερινά και από τις μετρήσεις τηλεθέασης τα ριάλιτι με τα οποία έχει… φουντώσει ο ΣΚΑΪ μπορεί να τον ανέβασαν στην κορυφή της κατάταξης αλλά το ενδιαφέρον του κόσμου φαίνεται να στρέφεται πλέον σε άλλες τυπολογίες, όπως της μυθοπλασίας, που παραμένει “κλασσική αξία” στην “περιουσία” ενός τηλεοπτικού σταθμού, όταν βεβαίως βεβαίως γίνεται έτσι όπως πρέπει.

 Για αυτό, το “όπως πρέπει” φαίνεται να έχει πέσει πολλή δουλειά στο κανάλι του Φαλήρου προετοιμάζοντας από τώρα το τι θα βγάλουν την επόμενη σεζόν. Έτσι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Γιώργο Καπουτζίδη να υπογράψει το σενάριο μίας από τις σειρές του προγράμματός τους. Ωστόσο δεν θα είναι το μόνο “όπλο” τους καθώς όπως έχω πληροφορηθεί και για τις άλλες έχουν έρθει σε επαφή με πολύ ικανούς δημιουργούς αλλά και ηθοποιούς. Έτσι λοιπόν τα στελέχη του ΣΚΑΪ πιστεύουν ότι με τη σωστή προετοιμασία θα προσφέρουν την επόμενη σεζόν στους τηλεθεατές καλές σειρές καταφέρνοντας παράλληλα να ενισχύσουν την ταινιοθήκη τους με προγράμματα που μπορούν να προβάλλουν ξανά… και ξανά… και ξανά…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και τι θα γίνει? νούμερα δεν φέρνουν στον Σκάι οι σειρές .