Σάσα Σταμάτη: «Με αυτόν που λένε ότι είμαστε μαζί…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και στον Κωνσταντίνο Ντάφλο για όλα και για… όλους… Η εκπομπή της, ο ανταγωνισμός, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Φαίη, ο Γιώργος, η προσωπική της ζωή…

«Από το κανάλι μου είπαν ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και συνέχισε να κάνεις τη δουλειά σου. Είναι ωραίο να σου δώσει ο άλλος μια αγκαλιά. Δεν ξέρουμε τι γίνεται στο μέλλον, για τώρα μιλάμε.

Οι απέναντι μια χαρά εκπομπή κάνουν και μπράβο τους που είναι πρώτοι και σκίζουν. Η Ναταλία έχει σκίσει το Σαββατοκύριακο, είναι η βασίλισσα. Η κοπέλα έχει πορεία, εγώ τώρα ξεκινάω και δοκιμάζομαι.

Δεν έχω καμία πρόταση και δεν ισχύει ότι θα παρουσιάσω το Survivor Πανόραμα. Η Μπάγια Αντωνοπούλου μόνο έχει δεχτεί πρόταση επίσημη. Έκανε δοκιμαστικό και ήταν πολύ καλή.

Με την Queen Ντίνα δεν γίνεται τίποτα, τελείωσαν αυτά. Εγώ ηθικά είμαι ΟΚ, δικαιώθηκα, είναι πολύ σημαντικό αυτό.

Αν δεν είχα δουλειά μπορεί να ξαναγύριζα σε πάνελ. Τι θα πεις, ότι δεν πάω στο πάνελ; Εγώ από το πάνελ ξεκίνησα, είμαι περήφανη γι’ αυτό. Θα ξαναέκανα reunion Φαίη, Γιώργος, Ουγγαρέζος, Σταμάτη.

Δεν έχω να σου κάνω κάποια ανακοίνωση για τα προσωπικά μου. Με αυτόν που λένε ότι είμαστε μαζί, είμαστε φίλοι. Τον αγαπάω πάρα πολύ, περνάω υπέροχα μαζί του. Όταν είμαι μαζί του έχω την πλήρη ελευθερία να είμαι ο εαυτός μου, είναι ακομπλεξάριστος και γελάμε. Μέχρι σήμερα δεν έχω μιλήσει με κανέναν σύντροφό μου, όταν όμως έχω κάτι πολύ σοβαρό θα μιλήσω»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !