Η «Πρώτη είδηση» με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο και τη Μαρία Αλεξάκη από τις 5.50 έως τις 10
συνεχίζει να κερδίζει τηλεθεατές με την ισορροπημένη και πλήρη κάλυψη των γεγονότων, με ταχύτητα, αλλά και ψυχραιμία στη μετάδοση της πληροφορίας που είναι και το ζητούμενο. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος που βρίσκεται για δεύτερη σεζόν στην πρωινή ζώνη έχει δημιουργήσει πλέον το δικό του κοινό τηλεθεατών που εμπιστεύονται τη δημόσια τηλεόραση για την ενημέρωσή τους.

Η εκπομπή συγκεντρώνει διψήφια νούμερα τηλεθέασης στο μ.ο από την έναρξη της σεζόν, ενώ το τελευταίο διάστημα ανεβάζει στροφές και αυξάνει ακόμα περισσότερο τους πιστούς τηλεθεατές και μάλιστα με βαριά πολιτική ατζέντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης. Ενδεικτικό είναι ότι την Παρασκευή 6-8 άγγιξε το 17% και 20% στα τέταρτα με μ.ο στο 14%. Η «Πρώτη Είδηση» κατάφερε να χτίσει μια πρωινή τηλεοπτική συνήθεια απέναντι σε ένα σκληρό ανταγωνισμό που έχει χτιστεί δεκαετίες τώρα και με περισσότερες πρωινές εκπομπές φέτος.

Enimerosi24

6 σχόλια:

natasa είπε...

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ .....ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ

Ανώνυμος είπε...

7:39 να υποθέσω βλέπεις ΣΚΑΙ ....

Ανώνυμος είπε...

8.12
Γιατί όποιος δεν του αρέσει η ενημέρωση της ερτ πρέπει σονι και καλα να του αρέσει η ενημέρωση του σκαι; δεν το καταλαβαινω αυτο. Ουτε ερτ ουτε σκαι τοσο απλο

Ανώνυμος είπε...

Καλά και μόνο ότι το κείμενο αποτελεί αν αδημοσίευση από το γνωστό και μη εξαιρετέο σανοσυριζαικο σαιτ, που παλεύει να μας πείσει ότι η Ερτ κάνει νούμερα, τα λέει όλα. Μπεεε λέμε.

Ανώνυμος είπε...

Αχ δεν μπορώ να διαβάζω αηδίες.
Η ΕΡΤ τέτοια νούμερα δεν είχε ξαναδεί στην πολύ πρωινή ζώνη της.
Και τα δύο παιδιά είναι μία χαρά όπως και η εκπομπή τους η οποία είναι ουδέτερη.
Θέματα που βγάζει από την περιφέρεια άλλη εκπομπή δεν τα βγάζει.
Παρωπίδες πάντως δεν φοράνε για να εξηγούμαστε.
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος ήταν συνεργάτης του Χατζή στην εκπομπή του πριν πάει ΕΡΤ για όποιον δεν το είχε προσέξει.


Ανώνυμος είπε...

Ο ορισμός του σάιτ του σύριζα το σάιτ που το έγραψε. Ξυδάκι σε όποιον δεν το δέχεται.