Η Ιωάννα Μπέλλα με τη δήλωσή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου προκάλεσε -δικαιολογημένα- σεισμό αντιδράσεων...

Στο "Πρωινό" της Πέμπτης, λοιπόν, το θέμα συνεχίστηκε και οι τοποθετήσεις των συντελεστών της εκπομπή ήταν ιδιαιτέρως σκληρές.

Φαίη Σκορδά: «Όταν περνάς μια δύσκολη κατάσταση δεν μπορείς μετά να χασκογελάς. Μπορεί να αιφνιδιάστηκε από την ερώτηση αλλά δε γίνεται να γελάσεις. Εγώ βλέπω ένα πολύ φιλόδοξο πλάσμα. Το μόνο που τη νοιάζει είναι τα καλλιστεία και ο τίτλος! Πιστεύω ότι το μόνο που τη νοιάζει είναι να πετύχει σε αυτό το κομμάτι. Για το Miss Universe εγώ θα προτιμούσα να είναι ένα κορίτσι που θα μπορούσε να πει και 5 πράγματα».

Άρης Καβατζίκης: «Σε άλλο κράτος μπορεί ήδη να την είχαν καλέσει πίσω, θα της έπαιρναν ήδη τον τίτλο. Αυτό που είπε η Ιωάννα Μπέλλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ένα πολύ μεγάλο ατόπημα, την συμπονώ γιατί δυστυχώς είναι μόνη της και δεν έχει έναν άνθρωπο να την βοηθήσει. Τη συμπονώ πραγματικά που είναι μόνη της σε αυτό το μονοπάτι. Το κορίτσι είναι μόνο για λύπηση! Δεν έχει έναν  άνθρωπο να την βοηθήσει στις συνεντεύξεις και την αφήνουν να εκτίθεται με αυτόν τον τρόπο. Γιατί το κορίτσι έχει φάει ξύλο, όντως, και μπουνιές…».

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Να πάνε σχολείο να μορφωθούν, να ξέρουν να μη λένε βλακείες! Αυτή η κοπέλα δεν υπήρχε δοκιμαστικό στο οποίο να μην είχε πάρει μέρος. Θέλετε να γίνετε διάσημοι; Να γίνετε! Αλλά στο δρόμο να ανοίξετε ένα βιβλίο για να μη λέτε όλες αυτές τις μπαρούφες!»


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα προτιμούσα ένα κορίτσι που να μπορεί να πει και πέντε πράγματα, είπε η ρητορας Σκορδα.

Steve 13 είπε...

Συμφωνώ σε αυτά που λένε η κοπέλα είναι τραγική. Αλλά όχι να μας κάνει και μαθήματα το Αίγιο πελαγος . Ας άφηνε τη γραμελη ν μιλήσει .

Ανώνυμος είπε...

Ότι μας κάνει μαθήματα και κηρύσσει την ηθική και την παιδεία σε έναν άνθρωπο η Σκορδα ή οτι κάνει ότι δεν ξέρει τα θέματα της εκπομπής και πάντα δήθεν μένει με ανοιχτό το στόμα με αυτά που ακούει; Δυσκολεύομαι να βρω τι είναι πιο τραγικό.

Steve 13 είπε...

4 και 42 ακριβώς. Εγώ γέλασα που έκανε τη σοκαρισμένη και διέκοψε και το βίντεο . Τραγική και αυτή . Συμφωνώ όμως με τα παιδιά του πάνελ

Ανώνυμος είπε...

Φτάσαμε εδώ που φτάσαμε ως χώρα γιατί δίνεται βήμα στη κάθε Σκορδά να εκφράζει την άποψή της με όχι και τόσο ευγενικό τρόπο αλλά περισσότερο στοχευμένο θα έλεγα. Έλεος. 2018 και νομίζουν πως με αυτά που λένε θα στρέψουν την κοπέλα εναντίον μας. Νέα είναι θα κάνει και λάθη. Δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία. Η Σκορδά όμως ας μην ηθικολογεί