Είναι οριστικό σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου! Ο παρουσιαστής στην αρχή του Πρω1νό αναφέρθηκε στην παρουσίαση της εκπομπής Survivor Πανόραμα.

Όπως ανέφερε, αυτή που θα την παρουσιάσει δεν είναι άλλη από την Μπάγια Αντωνοπούλου! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν επίσης υποψήφια για τη συγκεκριμένη… θέση, όμως έχασε τη «μάχη» από τη δημοσιογράφο.

«Η Μπάγια Αντωνοπούλου έφαγε στη στροφή οποιαδήποτε άλλη διεκδικήτρια για την παρουσίαση του Survivor Πανοράματος και υπογράφει αύριο! Είδατε που όλα πήγαν καλά; Και εκείνη έκανε αυτό που πάντα ήθελε και ο Παπαδάκης κάνει καλύτερα νούμερα. Όλα καλά!», δήλωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Τι άλλο αποκάλυψε για το Your Face Sounds Familiar; Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί.

3 σχόλια:

Steve 13 είπε...

Μονο εμενα μου τη σπαει ο Ουγγαρεζος? ειδα το βιντεο και ηθελα να του πω σκασε. Γλοιωδης.

Κ5 είπε...

O Oυγγαρέζος έχει καταντήσει αηδία. Ειλικρινά πιστεύω ότι είναι ο κύριος υπαίτιος που έχει πέσει το πρωινό φέτος ακόμα πιο πολύ.
Πρέπει να αντιληφθεί ότι δεν είναι πια 20 χρονών. Δεν αρμόζει σε άνθρωπο στην ηλικία του να συμπεριφέρεται σαν 20χρονο, πόσο μάλλον να "ντύνεται" χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ανώνυμος είπε...

Για να σπάσεις την TV ήταν ο Ουγγαρέζος...
Δήθεν ο Παπαδάκης βγάζει καλύτερα νούμερα επειδή λείπει η Μπάγια.
Και πέρυσι έβγαζε και πρόπερσι.Πριν 3 χρόνια είχε +8-10 μονάδες πάνω και τώρα έχει αυτά που έχει που είναι σχετικά πεσμένα με πέρυσι και λίγο ποιο ανεβασμένα από την αρχή που ξεκίνησε.

Ξύλο θέλει μπας και στρώσει και να μην λέει κοτσάνες.
Μας τα πρήξε!!!