Το remake ίσως της πιο επιτυχημένης σειράς της ιδιωτικής τηλεόρασης, ετοιμάζεται, και από το 2019 το ''Καφέ'' θα είναι και πάλι ανοικτό στον ΑΝΤ1.


Η Φωτεινή Ντεμίρη, ή αλλιώς η αξέχαστη Κανέλα, μιλώντας στο Reader.gr, αποκαλύπτει γύρω από την επιστροφή της σειράς αλλά και για τη Ρένια Λουιζίδου.

Έχετε σκεφτεί ότι ο ρόλος στο Καφέ της Χαράς ήταν τόσο σαρωτικός ώστε να σας έχει πάει ίσως λίγο πίσω στο κομμάτι της καριέρας σας;  

Σίγουρα κέρδισα πάρα πολλά, αλλά και έχασα κάποια άλλα. Προτιμώ αυτό που κέρδισα. Αισθάνομαι πολύ ωραία, αισθάνομαι ευγνωμοσύνη.  

Είναι μία σειρά που παίζει συνέχεια σε επαναλήψεις, είναι σα να μη σταματήσατε ποτέ από την τηλεόραση.  

Συνέχεια, όντως. Και είναι τόσο ωραία! Είναι τόσο γλυκό όταν το βλέπω, τόσο ταιριαστό το καστ. Αυτό το κατάλαβα μετά από δύο χρόνια που το πέτυχα πάλι. Ήταν ένα ωραίο παραμύθι-σενάριο, από την πρώτη στιγμή που το πήρα στα χέρια μου, είπα στον άντρα μου «Καλέ αυτό είναι πολύ ωραίο!».

Σύμφωνα με όσα λέει ο Χάρης Ρώμας, ετοιμάζεται η επιστροφή της σειράς. Θα πάρετε μέρος;  

Ναι γιατί έχω εμπιστοσύνη στον Χάρη και την Άννα (Χατζησοφιά). Αν δεν είχα εμπιστοσύνη σε αυτούς τους δύο ανθρώπους που είναι εξαιρετικοί σε αυτό που κάνουν, θα το έβλεπα με φόβο.  

Παρά την απουσία της Ρένιας Λουιζίδου;  

Δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι απούσα.  

Αν όντως όμως λείπει; Σε πρόσφατή της τηλεοπτική συνέντευξη, φαινόταν, αν όχι αρνητική έστω πάρα πολύ σκεπτική... 

Η αλήθεια είναι ότι εγώ δεν έχω ακούσει ότι θα λείπει ή ότι είναι εντελώς αρνητική. Κάτσε να φτάσει εκείνη η ώρα, να πρέπει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα... Δε μπορώ να ξέρω και δε μπορώ και να προβλέψω πώς θα είναι.  

Δεν είναι λιγάκι ρίσκο, υπό την έννοια ότι κάποιος μπορεί να περιμένει το ίδιο πράγμα -κάτι που είναι ανέφικτο- και να απογοητευθεί;  

Φυσικά και είναι. Δε μπορείς να είσαι σίγουρος για το αποτέλεσμα. Αγγίζεις ένα πράγμα που είναι καταπληκτικό, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό και εξίσου ωραίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: