Άφωνους μας άφησε η αποκλειστική είδηση της εκπομπής, "Happy Day", με τον άγνωστο γάμο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από την συμμετοχή της στο GNTM, είναι εδώ και τρεισήμισι χρόνια παντρεμένη με τον Γιάννη, αρχιτέκτονα στο επάγγελμα.

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, μέσα από την εκπομπή
"Έλα Χαμογέλα", το πρωί του Σαββάτου.

Η Ελένη Βουλγαράκη παρουσίασε όλο το παρασκήνιο του άγνωστου γάμου, ωστόσο έδειξε και μία κοινή τους φωτογραφία από backstage γνωστού fashion show.

«Αυτά είναι από έγκυρες πηγές, από το φιλικό περιβάλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Το 2010 ξεκίνησε αυτή η σχέση με τον Γιάννη τον αρχιτέκτονα και γνωρίστηκαν μέσω των social media. Η σχέση αυτή ξεκίνησε από απόσταση καθώς η Ηλιάνα έμενε στην Αμερική. Ο Γιάννης ήταν στο Βόλο και πρόσφατα μετακόμισε στην Αθήνα. Η Ηλιάνα στην Αμερική δεν είχε υπηκοότητα, είχε μόνο πράσινη κάρτα, γιατί εκεί δούλευε μόνο η κοπέλα. Το 2015 γίνετε ο γάμος στο LA από έρωτα με κουμπάρους, το Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή. Το Μάρτιο του 2018 στο "Μadwalk" η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εμφανίστηκε με το σύντροφο της. Το παπαρατσικό με τον Κωνσταντίνο Αργυρό ήρθε δύο μήνες μετά, τον Μάιο. Φήμες θέλουν να είναι μαζί με τον Αργυρό. Η Αθήνα είναι μια μικρή κοινωνία και τους έχουν δει. Λένε ότι έχει χωρίσει με τον άντρα της και δεν έχουν πάρει διαζύγιο», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Βουλγαράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: