Ο Κώστας Τσουρός μιλά στον Αλέξη Μίχα και στο TV Έθνος για την ομάδα του «Καλύτερα δε γίνεται» και την αποχώρηση του από το «Πρωινό».

Έρχομαι στο «Καλύτερα δε γίνεται». Πώς είστε πίσω από τις κάμερες; Όσο περνά ο καιρός, πράγματι είμαστε «Καλύτερα δε γίνεται». Στην αρχή ήταν μια καινούρια ομάδα που χρειάστηκε να ζυμωθεί μεταξύ της. Πλέον είμαστε μια παρέα που περνάμε καλά μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Σε αυτή την τηλεοπτική παρέα περνάς καλύτερα από αυτή που ανήκες μέχρι πέρυσι στο «Πρωινό»; Δεν υπάρχει σύγκριση. Άλλη εκπομπή πέρυσι, άλλη φέτος. Δεν είναι θέμα προσώπων, κάνω κάτι καινούριο και διαφορετικό που μου αρέσει περισσότερο. Και η παρέα στο «Πρωινό» ήταν καλή. Φέτος όμως εγώ έχω άλλο ρόλο. Και ενημερωτική στήλη, κάτι το οποίο ήθελα. Είναι πιο κοντά στο δημοσιογραφικό μου κομμάτι.

Είχες πρόταση να παραμείνεις στο «Πρωινό;» Στο «Πρωινό» είχα αποφασίσει εγώ πως δεν θέλω να συνεχίσω. Συζητήσαμε για άλλα πράγματα με τον ΑΝΤ1, τα οποία δεν προέκυψαν. Είχα λοιπόν και άλλες προτάσεις, αλλά επέλεξα την πρόταση του Alpha γιατί θεώρησα πως ήταν η καλύτερη τη δεδομένη χρονική στιγμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια: