Ο Γρηγόρης Μελάς κατακεραυνώνει τον Μάρκο Σεφερλή...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Την ευκαιρία να αποδείξει αν είναι καλός ηθοποιός κι όχι διασκεδαστής είχε δοθεί στον Μάρκο Σεφερλή από τις Θεατρικές Σκηνές που του πρόσφεραν το Παλλάς για να ανεβάσει την κωμωδία «Ζητείται ψεύτης».

Τελικά η συνεργασία χάλασε και ο λαϊκός διασκεδαστής… έσπασε τη σιωπή του, δημοσιεύοντας ιδιωτικά συμφωνητικά και κάνοντας μηνύσεις κι αγωγές, ενώ στην «εξομολόγησή» του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη κρατήθηκε να μην βουρκώσει. Την ίδια στιγμή, σε άλλες γωνιές της Αθήνας, κάποιοι ηθοποιοί, όχι γνωστοί, όχι… επώνυμοι, όχι… διασκεδαστές… αλλά ηθοποιοί που ήταν να τον πλαισιώσουν στη σκηνή του Παλλάς, βούρκωσαν διαπιστώνοντας πως αυτοί, ως ηθοποιοί μπορεί σε τραγούδια «να σημαίνουν φως», αλλά επειδή η συμφωνία της επιχείρησης με τον Σεφερλή χάλασε βρέθηκαν ξαφνικά χωρίς δουλειά και δεν ξέρουν πώς θα πληρώσουν το φως… το νερό… και άλλες… ποταπές υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Έμαθα ότι οι Θεατρικές Σκηνές έκαναν… και κάνουν προσπάθειες μπας και βρεθεί κάποιος που να αναλάβει το ρόλο που ήταν να παίξει ο διασκεδαστής αλλά εδώ πού τα λέμε κι αυτοί πληρώνουν τις επιλογές τους, αφού δύσκολα κάποιος ηθοποιός θα δεχτεί και θα εμφανιστεί ως «δεύτερη επιλογή» και… αντικαταστάτης του διασκεδαστή. Ναι… ζητείται ψεύτης για τον «Ψεύτη», αλλά η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να ενσαρκώσει τον ήρωα του Δημήτρη Ψαθά.

Βέβαια ίσως… ίσως… ίσως να είναι καλύτερα για το δημιουργό του και μπορεί από εκεί ψηλά όπου βρίσκεται να χαίρεται που δεν θα δει τον ήρωά του να ενσαρκώνεται σε αυτήν την παράσταση. Άλλωστε όπως λένε «όλα συμβαίνουν για κάποιον λόγο» και ίσως στη συγκεκριμένη περίπτωση η… παρέμβαση να έχει μεταφυσικές διαστάσεις!

Καλώς ή κακώς ο Μάρκος Σεφερλής έχει αποφασίσει να ακολουθήσει ένα δρόμο στο χώρο αυτό και καλώς ή κακώς τον ακολουθούν χιλιάδες. Και σίγουρα δεν είναι απαγορευτικό το να «πηδήσει» το… χαντάκι που χωρίζει το καλό θέατρο από το θέαμα που προσφέρει. Πολλοί το έχουν προσπαθήσει… κάποιοι επιτυχώς και κάποιοι «τρώγοντας» τα μούτρα τους. Κακά τα ψέματα αλλά η αλήθεια είναι σκληρή και θέλει αντοχές να «υπηρετήσεις» ένα είδος που δεν βασίζεται κυρίως σε… χαβαλέ, σεξιστικά και ευκολοχώνευτα σχόλια. Η προσπάθεια που έκανε και ως παρουσιαστής μέσα από το MEGA θα έπρεπε να τον έχει παραδειγματίσει πως «δεν είναι όλοι για όλα»! Δύσκολο πράγμα η τηλεόραση… δύσκολο πράγμα το θέατρο… και ναι, ok… δύσκολο πράγμα κι η διασκέδαση. Αλλά πάνω από όλα… δυσκολότερο από όλα… είναι η αλήθεια!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !