Η χρονιά του Νίκου Μουτσινά!

1

Φέτος αναμφισβήτητα είναι η χρονιά του… καταρρίπτοντας κάθε ρεκόρ, κάθε default, κάθε μύθο,
κάθε κανόνα! Οδοστρωτήρας στο πέρασμά του ο Νίκος Μουτσινάς. Τι κι αν γύρω του υπάρχει καμένη γη, εκείνος καταφέρνει και ανθίζει, την ίδια ώρα που συνάδελφοί του στο ίδιο κανάλι σε άλλες εκπομπές ,ακόμη και ενημερωτικές, γκρινιάζουν για το lead in.

Εκείνος άραγε δεν παραλαμβάνει 2άρια; Εκείνος δεν βρίσκεται σε ένα κανάλι που κάνει μέσο όρο 6%; Γιατί εκείνος κάνει τα διπλάσια και πολλές φορές τα τριπλάσια ποσοστά, όπως για παράδειγμα  ανήμερα της γιορτής του που ο μέσος όρος στο νεανικό κοινό έφτασε το 18,6% στο “Για την παρέα” ,με καλεσμένους πραγματικά έκπληξη  για τον ίδιο αφού δεν γνώριζε τίποτα από όλα όσα του είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες του; Eίπαμε είναι καλός ηθοποιός ,αλλά όχι και τόσο…

Όχι μόνο τα κάνει τα νούμερα αυτά αλλά μάλιστα είναι ο ίδιος Νίκος που πέρσι το σόου του με τη Ζέτα Μακρυπούλια κόπηκε στον ΑΝΤ1, που το τοκ σόου του στον ALPHA πάτωσε, και γενικά έχει κάνει ουκ ολίγες αποτυχίες τα τελευταία χρόνια. Κι όμως φέτος αποτελεί τη μεγάλη έκπληξη της σεζόν.

Ακόμη κι εγώ συζητώντας κάποια στιγμή με κάποιο στέλεχος του καναλιού αναρωτιόμουν τι θέση έχει μια τέτοια αμερικανιά στην ελληνική τηλεόραση με ζωντανή ορχήστρα και κοινό που θα έβρισκε με το κυάλι. Ποιος άλλωστε θα τρέχει μεσημεριάτικα στην Παιανία;

Κι όμως διαψεύστηκα σε όλα κι εγώ αλλά και το στέλεχος του OPEN. Ο Νίκος μας έβαλε τα γυαλιά, μην σας πω τα κυάλια ,και μάλιστα από τις πρώτες εβδομάδες προβολής της εκπομπής που είναι αλήθεια ότι δουλεύεται μεθοδικά στα πρότυπα του εξωτερικού.

Κι αυτό γιατί ο Νίκος Μουτσινάς έχει κείμενα στο stand up κομμάτι. Κείμενα που γράφει ο ίδιος και είναι το μοναδικό κομμάτι που δουλεύει μόνος του, μαέστρος σε μια ορχήστρα καλοκουντρισμένη και καλοδουλεμένη, με αρχιμαέστρο την αρχισυντάκτριά του ,Αγγελική Γιαννακοπούλου, που συχνά επικαλείται ο ίδιος στον αέρα, ενώ δίπλα του βρίσκεται ακόμη μια κολλητή του, η Ματίνα Νικολάου.

Η παραγωγή δεν προλαβαίνει να διώχνει κόσμο που θέλει να έρθει ζωντανά στο πλατό για να παρακολουθήσει την εκπομπή, το βίντεο από τηλεθεατές έρχονται σωρηδόν με ιδέες και προκλήσεις, ο Νίκος αν ήταν να πετάξει, πλέον έχει απογειωθεί σε όλα τα επίπεδα. Είναι ικανός να κάνει συνέντευξη μόνος του και ως δημοσιογράφος και ως συνεντευξιαζόμενος ,όπως έγινε με τη Μαίρη Συνατσάκη. Αυτό που τόσα χρόνια πάλευε να κάνει στην τηλεόραση τρώγοντας πολύ ξύλο, επιτέλους πέτυχε.

Ο ίδιος αισθάνεται καλά με την εικόνα του λόγω της απώλειας των κιλών, τα νούμερα πάνε καλά κι όλο αυτό το καλό κλίμα μόνο θετικά και διεγερτικά λειτουργεί τόσο για τον ίδιο όσο και για την εκπομπή του, που βλέπεται ακόμη και στην επανάληψη το ίδιο καλά όπως και στο πρωτότυπο επεισόδιο.

Δεν ξέρω αν φέτος έτυχε.Ο Νίκος μια φορά πέτυχε στέλνοντας στον “πάγκο” πολλούς κανόνες που περίμεναν την εξαίρεσή τους.

Της Τίνας Μεσσαροπούλου στο tinasmess.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι υπέροχος . Δεν ξέρω γιατί δεν το έβγαζε τις προηγούμενες χρονιές. Μπράβο του. Απορω που στον αντ1 δεν του δώσανε να την κάνει αυτή την εκπομπή μετα το Ρουκ ζουκ και πριν τη Μαρία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !