Έρχεται ο Ιβάν...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Από τη Ρωσία όχι όμως με αγάπη, αλλά... με μαστίγιο! Τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», έρχεται στην Αθήνα ο Ιβάν Σαββίδης. Οχι μόνο για να εγκαινιάσει και επισήμως τα τρία νέα κτίρια του Open στην Παιανία, αλλά (κυρίως!) για να τα πει και ένα χεράκι σε διοίκηση και εργαζομένους του καναλιού.

Ο επιχειρηματίας είναι, όπως ακούγεται, δυσαρεστημένος από τα υψηλά ιστάμενα στελέχη του σταθμού, καθώς του έταξαν λαγούς με πετραχήλια, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δει... χαρά στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen. Τι και αν του υπόσχονταν ότι το κανάλι θα έπαιρνε... φόρα γρήγορα και θα κατέγραφε μέσο όρο τηλεθέασης 14%;

Λίγο πριν από την έλευση του νέου χρόνου ο Ιβάν έχει έρθει αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα των μονοψήφιων ποσοστών θεαματικότητας σχεδόν στο σύνολο των εκπομπών του Open. Η άφιξή του, λοιπόν, λέγεται πως θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας σειράς απολύσεων, πιθανότατα και υψηλών στελεχών, αλλά και «κούρεμα» στις αποδοχές δημοσιογράφων και παρουσιαστών.

Ηδη στους διαδρόμους του καναλιού λέγεται ότι ο ισχυρός επιχειρηματίας εξομολογήθηκε σε πολύ στενό συνεργάτη του ότι είναι απογοητευμένος από την πορεία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, το οποίο δεν λέει να ξεκολλήσει από το 4,5%, ενώ ακόμη και προχθές, δηλαδή τη νύχτα που καιγόταν η Αθήνα, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 7,5%. Μάλιστα, ο Ιβάν Σαββίδης φέρεται ότι είπε σε στέλεχός του «Εσείς μου φέρατε την Ελλη Στάη», για να ρωτήσει στη συνέχεια: «Ποιος είναι ο λόγος που αυτά που μου τάξατε δεν γίνονται πραγματικότητα;». Προβληματισμός υπάρχει, βέβαια, και για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου με τη Στέλλα Γκαντώνα, καθώς ακόμη και τις ημέρες που παραλαμβάνει υψηλό lead in από την προβολή ελληνικών ταινιών το δελτίο καταποντίζεται στο 7% και το 8%.

Στην ψυχαγωγία τα πράγματα είναι, επίσης, δυσάρεστα. Ο Ιβάν είναι απογοητευμένος και με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου αλλά και με το reality μόδας «Project Runway», που αποτελεί και την πιο ακριβή παραγωγή του σταθμού, αγγίζοντας -όπως φημολογείται- τα 2.000.000 ευρώ. Παρά τη λάμψη της παρουσιάστριάς του Ευαγγελίας Αραβανή, όμως, κάνει απογοητευτικά νούμερα και -όπως ακούγεται- θα ολοκληρώσει τον κύκλο του σε τρεις εβδομάδες (έξι επεισόδια).

Εκπομπές

Ωστόσο ο καναλάρχης φαίνεται ικανοποιημένος από την πορεία του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής «Για την παρέα», που φτάνει το 14%, αλλά και από τις ενημερωτικές εκπομπές «Ωρα Ελλάδος» με τους Αμαλία Κάτζου, Βαγγέλη Γιακουμή, Ιορδάνη Χασαπόπουλο, Γιάννη Σαραντάκο, αλλά και «Τώρα ό,τι συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη. Θύμα των περικοπών έπεσε τελικά το reality «La Banda», ενώ ως... ελπίδα σωτηρίας στον τομέα της ψυχαγωγίας φαίνεται το «Χ-Factor» με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και η ταξιδιωτική εκπομπή γεύσεων της τελευταίας «My Greece», που θα πωληθεί σε ξένα κανάλια.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από την Τούμπα με μαστίγιο...Από ποια Ρωσία θα έρθει? την Κυριακή το απόγευμα Τούμπα ήταν και αγκάλιαζε τους παίκτες που κατέβαιναν από το λεωφορείο...
    Αν θα ήρθε το Σάββατο οκ!
    Έχει να ρίξει γκάζια που δεν θα προλαβαίνουν να κρυφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !