Η δημόσια στήριξη του Στέφανου Κωνσταντινίδη στην Ελένη Μενεγάκη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Ρε σεις, συνάδελφοι δημοσιογράφοι, εσείς που γράφετε και σχολιάζετε με πάθος τα τελευταία χρόνια τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της Ελένης Μενεγάκη, που χαθήκατε βρε σεις; Άφαντοι είστε αγαπητοί "συνάδελφοι". Με την Ελένη δε συνεργάστηκα ποτέ, ούτε έχουμε προσωπικές σχέσεις, αλλά το σωστό να λέγεται αγαπητοί "εμμονικοί" συνάδελφοι.

Η Ελένη φέτος πάει πάρα πολύ καλά. Το χειρότερο ποσοστό σε νούμερα τηλεθέασης που κάνει είναι το 15, με πικ το 20, στο συνολικό μέσο όρο της εκπομπής στο 18-54. Το 20 ως μέσος όρος στη σύγχρονη πλέον τηλεόραση είναι αντίστοιχο του 30 πριν χρόνια. Όποιες εκπομπές τρέχουν με πάνω από 20, σκίζουν, με 17-20 είναι πολύ καλές, με 15 έχουν γκελ και απο εκεί και κάτω χωρά πολύ κουβέντα. Για να μη ξεχνιόμαστε, τα μονοψήφια, παραμένουν μονοψήφια και οι διαφημιστές δεν πληρώνουν για τα μονοψήφια.

Αλλά εσείς τσιμουδιά αγαπητοί συνάδελφοι, "διώκτες" της Ελένης. Η επιλογή της Εύης Φραγκάκη "έδεσε" την ομάδα και έδωσε ένα σοβαρό, αλλά όχι βαρετό σχόλιο που έλειπε από την εκπομπή, η Παραδεισανού είναι μια πολύ καλύτερη και πιο ζωηρή version της Ζαρίφη, ο Χατζηδάκης δεν έχει "μανιέρα" και είναι ένας καλός "δεύτερος" ο οποίος κοιτά να δέσει με την ομάδα και η Χρυσικοπούλου (εγώ τη βαριέμαι) ξέρει πότε να μιλήσει και πότε όχι. Σημασία όμως δεν έχει τι αρέσει σ'εμένα, αλλά πόσο αυτό περνάει στο αυστηρό κοινό της μεσημεριανής ζώνης. Τα βίντεο της Κάλλιας Καρτσάκη είναι για μάθημα στη σχολή δημοσιογραφίας. Μπράβο στην μικρή. Φέτος η Ελένη λάμπει, έχει κέφι, έχει ατάκα και περνά πραγματικά καλά στον αέρα με την ομάδα της. Αυτό περνά στο κοινό και το κοινό την ανταμοίβει. Αλλά κανένας δε γράφει ούτε αράδα γι' αυτό.

Η Ελένη σας απαντά λοιπόν αγαπητοί "εμμονικοί" συνάδελφοι με τα φετινά νούμερα τηλεθέασης και μην πει κάποιος ότι είναι "μαραθώνιος" η σεζόν. Σαφώς και είναι "μαραθώνιος", αλλά αν είσαι έμπειρος δε χάνεις τη φόρα που έχεις στην αρχή της σεζόν. Μόνο ο Σεφερλής, τότε στο Mega, κατάφερε να γκρεμίσει τα νούμερα του, αλλά η Ελένη δεν κράτησε ποτέ δύο καρπούζια σε μια μασχάλη και δεν την συνεπήρε ποτέ η έπαρση της επιτυχίας. Παλιά καραβάνα το Λενάκι. Το γραψα γιατί θα έσκαγα.

gossip-tv.gr-Στέφανος Κωνσταντινίδης

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !