«Μην ψαρώνεις»: Τα γυρίσματα και το σενάριο...

1

Στις επάλξεις βρίσκονται οι υπεύθυνοι του ANT1, καθώς ετοιμάζουν τη νέα κωμική σειρά του σταθμού με τίτλο, «Μην ψαρώνεις»! Η σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Oι ιθύνοντες του ΑΝΤΙ αποφάσισαν να εντάξουν στο πρόγραμμα τους τη μεταφορά της κωμωδίας «Pituca sin Lucas», η οποία θα φέρει τον τίτλο «Μην ψαρώνεις». Το σενάριο υπογράφει ο Άγγελος Χασάπογλου και τη σκηνοθεσία ο Πιέρρος Ανδρακάκος. Η διαδικασία της ακρόασης για τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά ολοκληρώθηκε και έτσι μετά τη Μαρία Λεκάκη και τον Θοδωρή Αθερίδη οι υπόλοιποι είναι η Φαίδρα Δρούκα, ο Δημήτρης Μουρόπουλος, η Φιόνα Γεωργιάδη, η Ειρήνη Ψυχράμη, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Τάσος Παλατζίδης, και πολλοί νέοι ηθοποιοί. Τα γυρίσματα της σειράς θα γίνονται κυρίως σε φυσικούς χώρους.

Υπόθεση : Όλα κυλούν φυσιολογικά στη ζωή μιας πλούσιας πενταμελούς οικογένειας. Μέχρι την ημέρα που ο άνδρας της οικογένειας αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Εκείνος, θέλοντας να γλυτώσει από όλους όσοι του ζητούν τα χρήματά τους πίσω, αναγκάζεται να φύγει ξαφνικά μόνιμα για το εξωτερικό.

Η οικονομική καταστροφή αλλά και η φυγή του άνδρα επηρεάζει τη ζωή της συζύγου του αλλά και των τριών παιδιών τους, καθώς μένουν χωρίς χρήματα. Η γυναίκα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της και πρέπει τώρα να βρει έναν τρόπο να αντεπεξέλθει και να επιβιώσει μαζί με το παιδιά της. Έτσι, μην έχοντας άλλη επιλογή, αναγκάζονται να μετακομίσουν σε μια... φτωχή γειτονιά. Τόσο εκείνη όσο και τα παιδιά της πρέπει να ξεχάσουν την πλουσιοπάροχη ζωή που είχαν και να συνηθίσουν στις νέες συνθήκες.

Δίπλα από το σπίτι στο οποίο μετακομίζουν μένει ένας ιχθυέμπορας ο οποίος είναι πρόεδρος της ψαραγοράς και έχει τέσσερα παιδιά. Οι διαφορές ανάμεσα στις δύο οικογένειες είναι μεγάλες. Ωστόσο, ανάμεσα στη γυναίκα και στον ιχθυέμπορα αναμένεται να γεννηθεί ένας μεγάλος έρωτας, ενώ μέσα από αυτή την αλλαγή στη ζωή της εκείνη εξελίσσεται σε μια δυναμική και ανεξάρτητη γυναίκα.

MYtv

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κατα τα άλλα, το "όσο έχω εσένα" είναι ανέμπνευστο... Πανομοιότυπα μου φαίνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !