Μάνεσης: ''Ο ALPHA παράγει δικό του προϊόν,δεν πατά στην εύκολη λύση''

1

Η εκπομπή του φέτος χτυπά κόκκινο στην τηλεθέαση, και τερματίζει πρώτη. Ο Νίκος Μάνεσης μιλά

στο Tv kous kous για την επιτυχία του, τα συστατικά της εκπομπής, και την τακτική που ακολουθεί το κανάλι του.

Tη φετινή σεζόν τερματίζετε και πάλι πρώτος στη ζώνη μετάδοσης στον Alpha. Νιώθετε ότι έχετε κερδίσει ένα ακόμη στοίχημα;  

Δεν βάζω ποτέ στοιχήματα, είμαι εχθρός του τζόγου. Κάνω αυτό που θέλω να κάνω, είμαι ο εαυτός μου, και μαζί με τους συνεργάτες μου προσπαθούμε να δείξουμε ότι υπάρχουν και θετικές ειδήσεις. Δεν ντρεπόμαστε να χαμογελάσουμε, να ενημερώσουμε εναλλακτικά και νομίζω ότι αυτό πάει καλά. 

Τι σημαίνει για εσάς ο ανταγωνισμός;  

Εμείς κάνουμε αυτό που θέλουμε να κάνουμε, όπως σας είπα. Δεν αλλάζουμε τη δομή της εκπομπής επειδή, για παράδειγμα, φέτος έχουμε απέναντί μας μία ψυχαγωγική εκπομπή. Άλλωστε, ήμουν και είμαι της άποψης ότι όλοι οι καλοί χωράνε. Ποτέ μου δεν υπολόγισα τον ανταγωνισμό. Όπως λένε και στο ποδόσφαιρο, «φοβάμαι τον κακό δικό μας εαυτό». Ποτέ δεν κοιτάζω τι κάνει ο άλλος γι' αυτό έχω διαφορετικό προϊόν από αυτό που κάνουν τα υπόλοιπα κανάλια. Άλλες εκπομπές κάνουν πολιτικό, εγώ δεν το αγγίζω, άλλες lifestyle, επίσης δεν το αγγίζω. Εγώ είπα ότι θα κάνω εναλλακτική ενημέρωση και το κάνω. Είναι μία τίμια προσπάθεια.  

Εκτός από τους ανθρώπους που παίρνουν το ρίσκο τους και βγαίνουν στον τηλεοπτικό αέρα με διαφορετικές εκπομπές. Αυτό αφορά τόσο στο 60' ΕΛΛΑΔΑ» όσο και στο «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση».   

Πολύ σωστά, παίρνω το ρίσκο μου για να μη βαριέμαι! Μου αρέσει να διαφοροποιούμαι, αν βαρεθώ εγώ, θα βαρεθεί και ο τηλεθεατής. Δεν θέλω να πατάω στην ασφάλεια. Θα μπορούσα να χρησιμοποιώ στερεότυπα και τρικ για να είναι η εκπομπή πρώτη, δεν ήθελα όμως να το κάνω. Θα μπορούσα να στήσω καβγάδες, να βάλω πολιτικούς να κοκορομαχούν, θα μπορούσα να σχολιάζω την ελληνική τηλεόραση, δεν έκανα τίποτα από τα παραπάνω. Θέλω να κάνω κάτι το διαφορετικό, πάντα προσπαθώ να καινοτομώ, άλλοτε επιτυχώς, άλλοτε ανεπιτυχώς. Σε μια χρονική στιγμή που άλλοι ξοδεύουν τα λεφτά τους πηγαίνοντας στα «παζάρια» των Καννών για να αγοράσουν προγράμματα για εκπομπές, ο. ΑLΡΗΑ παράγει δικό του πρόγραμμα. Το κανάλι της Κάντζας πατάει σε δικές του ιδέες, κάθεται, σκέπτεται, παράγει το δικό του προϊόν, δεν πατάει στην εύκολη λύση.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μην λέμε ότι θέλουμε. Οι σειρές που κάνουν επιτυχία στον άλφα είναι αντιγραφή από ξένες. Εκτός Τατουάζ. Δεν σκέφτηκαν εκεί στο κανάλι της Καντζας κάτι δικό τους πρωτότυπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !