Το ΤΑΤΟΥΑΖ είναι χωρίς αμφιβολία από τα φετινά σίριαλ που σαρώνουν σε τηλεθέαση, ενώ το τελευταίο διάστημα συζητείται έντονα το αν υπάρξει και 3η σεζόν.
Ο σκηνοθέτης της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου, μιλώντας στους Βασίλη Ανδριτσάνο-Αθηνά Ζαχαράκη για το ''Τηλέραμα'', απαντά μέσα σε άλλα για την πιθανότητα ενός ακόμη κύκλου...

Δεύτερη χρονιά για το Τατουάζ που σκίζει σε τηλεθέαση. Πώς σας κάνει να νιώθετε αυτή η μεγάλη απήχηση που είχε στον κόσμο;  

Ο κόσμος αισθάνομαι πως δικαιώνει και την ομάδα και τη σειρά. Το Τατουάζ έχει πολλή δουλειά και πολλές ώρες γυρισμάτων, όμως νομίζω πως το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Δεν εφησυχάζουμε σε τίποτα και θέλουμε να βγαίνουμε συνεχώς εκτός πλατό για εξωτερικά γυρίσματα και να μην κλεινόμαστε στους τέσσερις τοίχους. Φυσικά ,το πολύ καλό αποτέλεσμα έχει σχέση και με το σενάριο της Βάνας Δημητρίου.  

Υπάρχει αυτό που λέμε «μυστική συνταγή της επιτυχίας»;  

Νομίζω πως όχι, δεν υπάρχει τέτοια συνταγή. Για μία επιτυχημένη σειρά πολλά είναι που παίζουν ρόλο. Πρέπει όλοι οι συντελεστές να «δέσουν» μεταξύ τους, να υπάρχει χημεία, το σωστό timing, το κανάλι… Είναι πολλοί οι παράγοντες μιας επιτυχίας. 

Οι τηλεθεατές θέλουν να δουν το Τατουάζ να συνεχίζεται για τρίτη σεζόν. Πόσο πιθανό όμως είναι αυτό να συμβεί;  

Είναι πολύ νωρίς να το πούμε αυτό, όμως πιστεύω πως σίγουρα μπορεί να πάει και για μια τρίτη σεζόν. Το Τατουάζ αντέχει ακόμα μία χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: