Έκλεισε η συμφωνία για 3 χρόνια!

1

από αυτό το κανάλι θα βγαίνει ο ΣΚΑΪ24! Όλες οι λεπτομέρειες


Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία ανάμεσα στον επιχειρηματία ,Φίλιππο Βρυώνη ,και τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ ,Γιάννη Αλαφούζο, σε σχέση με την ενοικίαση του τηλεοπτικού σταθμού Extra, από όπου θα εκπέμψει στις αρχές του νέου χρόνου το ΣΚΑΪ 24. Πρόκειται για τον νέο ενημερωτικό σταθμό που προετοιμάζει εδώ και αρκετό καιρό ο κ. Αλαφούζος και ο οποίος φιλοδοξεί να μπει δυνατά στο παιχνίδι της ενημέρωσης, με δεδομένο ότι το εγχείρημα εκ των πραγμάτων ευνοείται από τις εξελίξεις.

Έπειτα από αρκετό καιρό ο καναλάρχης του Φαλήρου βρήκε και τη συχνότητα που αναζητούσε, μέσω της οποίας θα εκπέμψει το ΣΚΑΪ 24. Πρόκειται για το Extra Channel, που ανήκει στον Φίλιππο Βρυώνη. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει το Secret των ''Παραπολιτικών'', το deal προβλέπει την ενοικίαση της συχνότητας για τρία χρόνια και φυσικά η πλευρά Αλαφούζου έχει οψιόν αγοράς της συχνότητας. Με δεδομένη αυτή την εξέλιξη, παύουν οι όποιες συζητήσεις είχαν κάνει οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ με τον ιδιοκτήτη του ΑΡΤ, Γιώργο Καρατζαφέρη.

Πάντως, η Εύη Κουτσαυτάκη, που τρέχει σε επιχειρηματικό επίπεδο και αυτό το project, δείχνει να προσδοκά ότι το ΣΚΑΪ 24 θα συμβάλλει στην περαιτέρω ενίσχυση του brand στον τομέα της ενημέρωσης. Στο πλαίσιο αυτό, πέραν των ονομάτων που θα στελεχώσουν το νέο ενημερωτικό κανάλι του Φαλήρου, πληροφορίες αναφέρουν ότι η πολύπειρη μάνατζερ αναζητά από κοινού με τον επίσης μετρ σε αυτά, Γιάννη Αλαφούζο, συνεργασίες με μεγάλους ενημερωτικούς ομίλους. Στο πλαίσιο αυτό φημολογείται ότι οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με το Euronews.  Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με την ιδιοκτησία του Euronews για συνεργασία επί 24ώρου βάσεως στο νέο ενημερωτικό κανάλι του Φαλήρου.

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, αξίζει να σημειωθεί και η πληροφορία που θέλει τον Γιάννη Αλαφούζο, στο πλαίσιο των γενικότερων αλλαγών, να εξετάζει και τις εισηγήσεις για αλλαγή στέγης από το Φάληρο στα βόρεια προάστια, προκειμένου να ενοποιηθεί ο μηχανισμός των Μέσων, εξέλιξη που θα βοηθήσει γενικότερα την επιχείρηση. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άρα αυτό τι σημαίνει για το Αρτ ότι από 1-1 δεν θα είναι στους δέκτες μας όπως είχε πει και ο κ. Καρατζαφέρης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !