Τουμασάτου: Απαντά για τη 2η σεζόν της ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ

0

 ''Είναι αρμοδιότητα του ΑΝΤ1,δεν μπορώ να...''


Μια από τις επιτυχίες της σεζόν είναι και η καθημερινή σειρά ,ΓΥΝΑΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ, που
υπογράφει η Μαρία Γεωργιάδου. Πρωταγωνίστρια η Μαριάννα Τουμασάτου, που φέτος ενσαρκώνει τον δραματικό ρόλο της Κάτιας.

Η ηθοποιός μιλά στον Αλέξη Μίχα και το tv Έθνος, κι αναφέρεται μέσα σε άλλα στο ενδεχόμενο το σίριαλ να πάει ακόμη μια σεζόν.

Ύστερα από πολλά χρόνια, επιστροφή σε καθημερινή σειρά, αλλά σε κόντρα ρόλο. Περίμενες πως ο χαρακτήρας της Κάτιας θα έχει τέτοιο γκελ στο τηλεοπτικό κοινό;  

Δεν ξέρω το ακριβές γκελ (γέλια). Τουλάχιστον οι τηλεθεατές δεν την έχουν σιχαθεί ακόμα. Νομίζω πως το σώσαμε. Είναι μια ηρωίδα με πολύ σκληρό χαρακτήρα, όμως η ζωή την έκανε έτσι και οι καταστάσεις που βίωσε.  

Όντως είναι σκληρή. Φοβήθηκες όταν σου προτάθηκε ο συγκεκριμένος ρόλος; Και σε ρωτάω γιατί το κοινό σε έχει συνηθίσει σε πολύ θετικούς χαρακτήρες μέχρι σήμερα...  

Δεν ξέρουμε αν στο τέλος και η Κάτια αποδειχθεί θετικός χαρακτήρας. Είναι ταυτόχρονα θύτης και θύμα.  

Θα ήθελα να πάμε λίγο στα προσεχώς. Ο Ανδρέας λέει ανοιχτά στην Κάτια πως γνωρίζει για τη σχέση της με τον Μηνά. Θα χωρίσουν οριστικά; Και ποια είναι τελικά η επιλογή της Κάτιας;  

Ο Ανδρέας αντιμετωπίζει δίλημμα, αφού μαθαίνει τη σχέση. Θα δούμε ποια απόφαση θα πάρει. Η Κάτια ακόμα δεν ξέρει αν ο Ανδρέας είναι με τη Ρένα. Δεν έχει δίλημμα. Ο Μηνάς μπήκε πολύ πρόσφατα στη ζωή της. Είναι μια γυναίκα που ακόμη και όταν γνώριζε τις απάτες του συζύγου της δεν είχε προχωρήσει σε άλλη σχέση. Ήταν πολλά χρόνια μόνη της. Είναι πολύ ταλαιπωρημένη. Γι’ αυτό κάνει κινήσεις και επιλογές που εξυπηρετούν πολλούς σκοπούς. 

Στο τρίγωνο Κάτιας - Μαρίνας - Μάρθας τι εξελίξεις θα υπάρξουν;  

Θα υπάρξουν εντάσεις. Και αυτές εντάσσονται στη σκακιέρα των συνθηκών που θα διαμορφωθούν μελλοντικά. Κάθε αποκάλυψη που θα συμβεί προσεχώς θα έχει και την ανάλογη συνέπεια ή αντίδραση. Δεν γίνεται τίποτα τυχαία. Θα υπάρξουν έντονες στιγμές στο μέλλον.  

Ακούγεται έντονα πως η σειρά είναι η μόνη στιγμή από τις φετινές παραγωγές του ΑΝΤ1 που παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Έχεις κάποια ενημέρωση;  

Ήδη η σειρά ξεκίνησε για 80 επεισόδια και είμαστε στα 190. Για το επόμενο φθινόπωρο δεν ξέρω κάτι. Αλλά και να γνώριζα δεν θα μπορούσα να το πω, μιας και μια τέτοια ανακοίνωση είναι αρμοδιότητα του καναλιού.  

Εσύ πιστεύεις πως αντέχει σεναριακά η σειρά για ακόμη μία σεζόν;  

Ναι πιστεύω πως αντέχει. Η Μαρία Γεωργιάδου γράφει εξαιρετικά.  

Αν σου ζητούσα να εντοπίσεις κάποιο στοιχείο με τον χαρακτήρα που υποδύεσαι φέτος, υπάρχει;  

Θα μπορούσα να γίνω πολύ σκληρή αν πείραζε κάποιος το παιδί μου. Όχι να πάρω ζωή, αλλά να αντιμετωπίσω με μεγάλη σκληρότητα κάποιον που θα ενοχλούσε το παιδί μου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !