Προχωρά η ενημερωτική συνεργασία-Η 24ωρη μετάδοση και το πρόγραμμα...

1

Δυναμική παρουσία επί 24ωρης βάσης ετοιμάζει ο Όμιλος ΣΚΑΪ σε τηλεόραση και διαδίκτυο. Ο ΣΚΑΪ 24,όπως αποκάλυψε το Typologies, συζητά με το Euronews για συνεργασία επί του τηλεοπτικού ενημερωτικού προγράμματος. Οι συζητήσεις είναι προχωρημένες, όπως και με τον Φίλιππο Βρυώνη, για τη φιλοξενία του ενημερωτικού καναλιού στη συχνότητα του περιφερειακού καναλιού Extra. Το κανάλι θα εκπέμπει διαδικτυακά και δορυφορικά σε όλη την Ελλάδα μέσω Nova και Cosmote TV.

Το πρόγραμμα του σταθμού θα είναι σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις 24ωρο. Το πρωί θα μεταδίδονται και οι ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ, ενώ έμφαση θα δίνεται στην απογευματινή και βραδινή ζώνη. Στις 6.00 το απόγευμα θα ξεκινάει ο Νίκος Ευαγγελάτος με ένα ενημερωτικό πρόγραμμα, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Νίκο Υποφάντη. Μετά το Νίκο Ευαγγελάτο θα ακολουθεί το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ 24 με τη Νίκη Λυμπεράκη. Κατά τη διάρκεια της νύχτας θα μεταδίδεται το πρόγραμμα του ελληνικού Euronews. 

Στο τηλεοπτικό εγχείρημα του Φαλήρου θα συμμετέχει όλο το ειδησεογραφικό δυναμικό του ΣΚΑΪ και στόχος είναι ο ΣΚΑΪ 24 να είναι η εναλλακτική επιλογή στον τηλεθεατή που βλέπει το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού και θέλει να ενημερωθεί και διεξοδικά από τους δημοσιογράφους του σταθμού. Παράλληλα θα ξεκινήσει και το ενημερωτικό site του ΣΚΑΪ, το οποίο θα μεταδίδει μόνο ειδήσεις, ενώ θα υπάρξει και ένα δεύτερο για το ενημερωτικό πρόγραμμα του Ομίλου ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Extra το έχουν μήπως στο πρόγραμμα για να το κάνουν πανελλαδικό και να πάρουν θεματική άδεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !