Αποχωρεί τελικά από τον ΑΝΤ1

0

...αλλά παραμένει στον Όμιλο 


Περίοδος... ανασχηματισμού στον Όμιλο του Αμαρουσίου που προσπαθεί να ανασυντάξει τις δυνάμεις του. Η αλήθεια είναι ότι ο Όμιλος διαγράφει θετική πορεία στο εξωτερικό, σε χώρες όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, ενώ αντίθετα στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το «χαμένο έδαφος»! Όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενα κείμενα στο Newsit.gr αναμένονται… ριζικές αλλαγές στην ηγετική πυραμίδα του σταθμού με πρόσωπα να αποχωρούν και άλλα να επιστρέφουν.

Στο πλαίσιο των αλλαγών αυτών εντάσσεται και η αποχώρηση ενός εκ των βασικών στελεχών, που μάλιστα ήταν «μεταγραφή» από το εξωτερικό, αφού προέρχεται από τη γειτονική μας χώρα, την Τουρκία. Ο λόγος για την Pelin Akat, στέλεχος της τηλεοπτικής αγοράς που είχε αναλάβει «Regional Programming Consultant» στον Όμιλο του Αμαρουσίου έχοντας δραστικό και αποφασιστικό ρόλο στο πρόγραμμα του σταθμού τα τελευταία χρόνια. Αν και για πολλούς μήνες υπήρχε στην κορυφή της πυραμίδας τελικά αποχωρεί από το κανάλι του Αμαρουσίου και τη χώρα μας, αλλά λέγεται ότι θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Όμιλο σε δραστηριότητές του εκτός συνόρων.

Σύμφωνα πάντως με αξιόπιστες «πηγές» θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα του σταθμού, κάποιες που θα γίνουν σύντομα και κάποιες άλλες μέσα στην τρέχουσα σεζόν!

Newsit- Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !