Φοβάται ο ΑΝΤ1 το «Survivor»;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2

Σε έντονες σκέψεις βρίσκεται αυτό το διάστημα ο ΑΝΤ1 για το αν θα πρέπει το «Your face sounds familiar» να προβάλλεται κάθε Παρασκευή ή κάθε Κυριακή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το σενάριο που θέλει το σόου μεταμφιέσεων με τη Μαρία Μπεκατώρου να προγραμματίζεται για τις Παρασκευές οφείλεται στο ότι το κανάλι δεν επιθυμεί την άμεση κόντρα του φορμάτ με το «Survivor».

Μία τέτοια κίνηση είναι επικοινωνιακά λάθος, διότι δείχνει πως δεν πιστεύουν στο project τους και πως εκτιμούν την επιτυχία του τρίτου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης. Με αυτή τη λογική δεν θα μπορέσει να φέρει ο ΑΝΤ1 τα πολυπόθητα νούμερα τηλεθέασης στην Prime time.

Οπότε, σίγουρα η επιλογής της Κυριακής να είναι πιο αποτελεσματικά, ειδικά αν ισχύει ότι ο πέμπτος κύκλος του «Familiar» θα είναι πολύ πιο εντυπωσιακός από τους προηγούμενους.

Εκτός, και αν για τις Κυριακές μας φυλάνε κάποια έκπληξη με κάποιο νέο πρόγραμμα. Αν όχι, τότε θα είναι πολύ μεγάλο λάθος να τοποθετήσουν απέναντι από το «Survivor» μία κονσέρβα. 

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι και το μάστερ σεφ δεν είναι μόνο το survivor . Το οποίο μάστερ σεφ πέρσυ κοντραριζε και νίκησε στα σημεία το survivor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί πια τόσο φόβος και τρόμος για το Survivor πάει τώρα ξεφούσκωσε και αυτό δεν πρέπει να το φοβούνται ειδικά ο ΑΝΤ1 αν το κοντράρει με ένα ωραίο πρόγραμμα. Εδώ μέχρι μεικτές ομάδες σκέφτονται στον ΣΚΑΙ να κάνουνε μπας και το σώσουνε.Σιγά μην παρακολουθούμε την τούρκικη ομάδα, εδώ τόσα προβλήματα έχουμε καθημερινά με αυτούς, θα τους επιβραβεύουμε κιόλας για να πλουτίζουν μερικοί...νομίζω πώς όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !