Μέχρι και η ξένη ταινία του STAR πέρασε το αποτυχημένο NOMADS

12
Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών...
Αναλυτικά για χθες 17/11/2018:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 19,9
ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ 18,4
NOMADS 17,2
ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 14,4
CELEBRITY TRAVEL OPEN 3,3
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 16,3
ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΟΝ ANT1 10,4


*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αναμενόμενο. Το star έχει παράδοση στις ταινίες και δη στις παιδικές τα βράδια του Σαββάτου. Κι' εγώ την ταινία στο star είδα χθες και πέρασα δυο υπέροχες ώρες χαράς και ξεγνοιασιάς. Με λίγα λόγια, το star βγήκε πρώτο απέναντι σε νέα και ακριβά προγράμματα (βλέπε Nomads)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Alpha μετά το Πακέτο έπαιξε την ελληνική ταινία "Ζητείται ψεύτης"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περίμενα ο Σπύρος να πάει καλύτερα στα νεανικά λόγω Ζουγανέλη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί να μη το περάσει; Ποιος σας είπε ότι ο κόσμος δεν θέλει να βλέπει ξένες ταινίες και σειρές; Εδώ πληρώνει και συνδρομές για να βλέπει. Netflix, Cosmote, Nova. Ή νομίζετε ότι τα σκάει κάθε μήνα μόνο για τα αθλητικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντως σε συγκριση με τα πιο παλια νουμερα ειναι καπως βελτιωμενα για το nomads.Θα ακουστει παραξενο αλλα με το 18-19 % ειναι το πιο "επιτυχημενο" προγραμμα στην prime time οσον αφορα τον αντ1 ( με εξαιρεση καποια επεισοδια της Φριτεζας). Βεβαια με τα λεφτα που δαπανηθηκαν, εννοειται πως δεν μπορει κανεις να πει πως ηταν σωστη αποφαση να βγει nomads 2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα έχουν ένα όριο...ακόμη και η υποκρισία και η ζήλεια μερικών. Έχουν αφρίσει από τη στιγμή που άρχισε το NOMADS ΝΑ ΜΗΝ ΚΆΝΟΥΝ ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ παρά από το να κατηγορούν. Κι αυτό οι ίδιοι όταν θα αρχίσει το SURVIVOR θα το βλέπουν και θα κάνουν καλές κριτικές.Και το λέω αυτό γιατί περίπου τα δυο παιχνίδια είναι περίπου ίδια με αγωνίσματα και εικόνα, καλύτερο το NOMADS .Μέχρι τώρα η σύγκριση του παιχνιδιού το Σάββατο το βράδυ γινότανε με τον Παπαδόπουλο, τώρα που τον πέρασε γίνεται σύγκριση με την ξένη ταινία ....βρε άντε από δω...δεν ξέρετε τι θέλετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αλήθεια μπορεί να μας πει κάποιος ποιος έβαλε τον τίτλο στο δημοσίευμα "Αποτυχημένο Nomads" ; Το αν είναι αποτυχημένο ή όχι το συμπέρασμα θα βγει στο τέλος κύριοι με το άθροισμα και το μέσο όρο της τηλεθέασης. Για αυτό λίγο αυτοσυγκράτηση δεν κάνει κακό....εννοείται ότι εσείς ενημερώνετε τον κόσμο και δεν χαρακτηρίζεται εκπομπές...Κριτές των πάντων δεν είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Διαβάζωντας τον τίτλο νόμισα ότι επέστρεψε πάλι στα μονοψήφια και ήταν τελευταίο κανάλι ο ANT1 στα νεανικά. Συμφωνώ ότι το πρόγραμμα δεν είναι πετυχήμενο αλλά τουλάχιστον δεν τους φέρνει τα μονοψήφια που έφερνε πριν και μπορούν να το κρατήσουν μέχρι τότε που ήθελαν. Κάτι έκαναν οι άλλοι του Survivor. Η Χατζηβασιλείου έχει κουράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το πρόγραμμα δεν είναι αποτυχημένο..έλεος... 😂
    Ανέβασε τα νούμερα του και γίνεται θέμα συζήτησης κ στο ίντερνετ..
    Άκου αποτυχημένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 3:59 μ.μ. και 4:06 μ.μ. στον ΑΝΤ1 δουλεύετε; Αλλιώς δεν εξηγούνται αυτά που γράφετε.

    3:59 μ.μ. περίπου ίδια μπορείς να το πεις, καλύτερο το nomads ούτε για πλάκα. Το nomads είναι μια μέτρια αντιγραφή του survivor, είναι αρκετά βαρετό και στα αγωνίσματα και στις περιγραφές των αγωνισμάτων αλλά και στην καθημερινότητα των παιχτών.
    Επίσης, πάνω στο ζάπινγκ που έκαναν πριν λίγο, έπεσα πάνω στο live και είδα αυτήν που ήταν στο survivor 1 να έχει βάλει λιπγκλος στα χείλη της. Τι σόι παιχνίδι επιβίωσης είναι αυτό που βάφονται οι παίχτες; Κοροιδεύουν τον κόσμο προκλητικά.

    3:10 μ.μ. εγώ cosmote έχω κυρίως για τα αθλητικά, το cosmote history, το cosmote cinema 3 που έχει ελληνικές ταινίες και για τα κανάλια με ντοκιμαντέρ. Τα υπόλοιπα σπάνια τα βλέπω.
    Στα ελεύθερα κανάλια βλέπω ΕΡΤ για τα αθλητικά, voice, Παπαδόπουλο και ειδήσεις του Alpha και survivor όταν ξεκινήσει.
    Φριτέζα, Μουρμούρα, Σόι σου και Μουτσινά βλέπω μέσω των web tv των καναλιών τους.
    Ξένες σειρές και ταινίες τα κατεβάζω και το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων αυτό κάνει.

    Υ.Γ. Απίστευτο το ότι έκανε τόσο χαμηλά νούμερα ο Παπαδόπουλος χθες που είχε την Ζουγανέλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @11:45
    Το γιατί έχεις εσύ cosmote δεν σημαίνει ότι ισχύει και για τους άλλους. Και αυτό που είπα είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και διαφορετικό από εκεί που το πας. Ο κόσμος θέλει να βλέπει ξένες σειρές και ταινίες. Δεν είναι προϊόντα που είναι λιγότερο ελκυστικά από τα reality. Μόνος σου το είπες, κάθεται μέχρι και να τα κατεβάζει. Αν λοιπόν έχει μια καλή ταινία στη τηλεόραση φυσικά θα κάτσει και θα τη δει.
    Αυτή η καραμέλα ότι όποια εκπομπή δεν κάνει 40% είναι αποτυχημένη είναι τουλάχιστον υποκριτική όταν έχουμε 6 ιδιωτικά κανάλια. Δεν είμαστε σε εποχές ΥΕΝΕΔ με ένα κανάλι που κάθε πρόγραμμα του θα κάνει 50%. Δυο reality τα τελευταία 20 χρόνια έκαναν τέτοια νούμερα. Το big brother το 2000 και το survivor το 2015. Να κοπούν λοιπόν όλες οι υπόλοιπες εκπομπές γιατί είναι αποτυχημένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μην εξάπτεσαι ...
    Δεν χρειάζεται να γράφεις 100 σχόλια σε διαφορετικός... Αυτός που έγραψε την λέξη ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ είναι ο ιδιοκτήτης του site του συγκεκριμένου site.

    Ένα πρόγραμμα που βγαίνει συνολικά 7 ME 8 εK. και με τηλεθέαση από 10% μέχρι και 18% δεν το λες επιτυχία. Αν έχεις στο μυαλό σου τα νούμερα του OPEN , έχεις ρίξει τόσο χαμηλά το πήχη, οπότε ναι, ο ΑΝΤ1 περνά το OPEN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !