Τα καθαρά νούμερα στο χθεσινό Prime Time...

24

Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών.
Αναλυτικά για χθες 26/11/18:

Πρόγραμμα 18-54

ΤΟ ΣΟΪ ΣΟΥ 23,2
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 14,6

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 18,3
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 22,6

GREECE’S NEXT TOP MODEL 25,7
ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ  13,9

THE 2NIGHT SHOW  11,6
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ALPHA 11,7
ΕΛΛ.ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ STAR 17,5
Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ 3,2
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟ OPEN 
5,8
CRIMINAL MINDS 10,3

CRIMINAL MINDS 14,3
ΕΛΛ.ΤΑΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1 13,1

*ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

24Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. η φριτεζα το παλευει...και το αξιζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αρνι δεν κράτησε τα νούμερα της Φριτέζας. Πάντως πιστεύω ότι θα ανέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αρναούτογλου βρέθηκε στον πάτο από τη πρώτη κιόλας μέρα ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το ελλαδα εχεις ταλεντο, συναγωνιζεται πλεον το... Nomads!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νικι άστοχο το σχόλιο σου
    Δεν παίζουν απέναντι γλυκιά μου δεν το ξέρες ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ταλέντο βυθίζεται. Ο Αρναουτογλου πάντα ξεκινούσε χαμηλά και ανέβαινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 12.18
    Ακριβώς όπως ...τα λες φιλε 😂😂😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Φτιτεζάρα έχει γίνει πάθος. Πολύ γέλιο. Μπράβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12.25

    Ρίξε πρώτα μια ματιά σε κανένα επεισόδιο της Φριτεζας και μετά θα καταλάβεις τι εστί πάθος και τι εστί καλή κωμωδία! Άντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή κομωδια σύμφωνα πάντα με τα δικά σου γούστα
    Τι κρίμα που πο περισσότεροι δεν συμφωνούν !!εμπρακτα 😰

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μπορώ να παραδεχτώ ότι ο Αντ1 έχει σοβαρό πρόβλημα στην prime time σε σχέση πάντα με τα υψηλά νούμερα που φέρνει σε όλες τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας. Σίγουρα όμως, στηρίζεται πλέον σε ορισμένα προγράμματα π.χ. Φριτεζα που έχουν αναστρέψει το κακό περυσινό κλίμα. Όταν ήταν στο 3-4-5% και αυτό φέτος γίνεται ακόμα και 19-20 είναι άθλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. επεσα εξω ρε παιδια. χτες ειπα οτι ο αρνι θα κανει 14 κ εκανε 11. μα ειναι δυνατον; εχουμε εμεις σελεμπριτις για συνεντευξεις; Αλλη μια σοφη βλακεια του ποφάντη. Καταφερε κ εδιωξε τον κανακη κ κρατησε τον αρνι με τον ουγκαρεζο. Η φριτέζα κ η επιστροφη όταν αρχισει το σαρβαιβορ κ το μαστερ σεφ θα πεσει οπως περσι πεσανε κ τα κουρασμενα παληκαρια πολυ απλά γιατι δεν ειναι κωμωδια που θα αφησει εποχη αλλα μια ακομη κλισέ μετριότητα. με το ζορι να κανουν 12 β σεζον κ τα δυο. κ στο συνολο ο αντ1 θα πεσει στο 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. νενες πρόσεχε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου με τόσο δηλητήριο που βγάζεις. Εντάξει καταλάβαμε ότι είσαι ρεαλιτάκιας και ότι δεν πας μια τον Αντ1 όμως δε χρειάζεται να μας το θυμίζεις σε κάθε σου ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 2.08 Δεν είσαι ούτε στη Βενεζουέλα ούτε στη Τουρκία
    Ο καθένας μπορεί να λεει ότι θέλει ελεύθερα
    Αλλά ξέχασα : Οι αλήθειες πονάνε περισσότερο από τα νούμερα τηλεθέασης .............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η φριτεζα το παλευει..οι μοντελες και ο αλφα πολυ καλοι. Ο αρναουτογλου ηταν υπεροχος αλλα μεσα στο νοεμβρη και με τα αλλα προγραμματα να εχουν βρει το κοινο σιγα μη γυρναγε στον αντ1 που δεν ξερει τι να κανει με το προγραμμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 02:12: Σαφώς και δε ζω σε καμία από αυτές τις χώρες που ανέφερες σαφώς και εκφράζω τη γνώμη ελεύθερα όπως κι εσύ άλλωστε. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί η άποψη μου. Όσο για τα νούμερα ποσώς με ενδιαφέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 2.18
    Εσυ δεν εκφέρεις άποψη πρώτον
    Δεύτερον Εσυ κάνεις επίθεση σε άτομο που εξέφρασε τεκμηριωμένα τη δίκη του αποχή
    Τρίτον Εσυ δεν έχεις τεκμήρια και επιχειρήματα
    Τέταρτον είσαι αλλεργικός στη κριτική αλλά σου αρέσει να κρίνεις ;;
    Πέμπτον:εε μάθε λοιπόν να είσαι έτοιμος να δεχτείς τα ίδια ακριβώς που κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. -Νούμερα πρεμιέρας του Γρηγόρη δεν είναι δυστυχώς.
    -Είχε τον Οικονομόπουλο που αυτά που είπε τα είχε πει και παλαιότερα εκτός από καναδυό καινούρια που τα είπε πρώτη φορά.Σαν εκπομπή έτσι κι έτσι δεν την άρεσα.
    -Η Φριτέζα όσο πάει γκαζώνει στο γέλιο και αν δεν περάσει το 20ρι κρίμα θα είναι.
    -Το ταλέντο με τόσες ταλεντάρες πολύ χαμηλά είναι.
    -Όλα τα άλλα προγράμματα είναι στην θέση που αξίζουν.

    Σημ. ο Καλυβάτυσης για κριτής των μεταμορφώσεων ιδανικός θα είναι.
    Τον είχα ξεχάσει αυτόν και μια που τον είδα στον Σκάι και στα ταλέντα και μου έκανε ένα κλικ γιατί θεώρησα ότι του πάει μία θέση Κριτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η φριτέζα είναι αντιγραφή της κλινικής περίπτωσης. Στο ένα ήταν ένας μεγαλογιατρός και στο άλλο ένας διάσημος σεφ που πάνε σε ένα μικρό χωριό. Στο ένα υπήρχε ένας ραδιοφωνικός σταθμός στο άλλο υπάρχει ένας τηλεοπτικός. Οι χωριανοί λίγο πολύ το ίδιο και τα δύο θυμίζουν καφέ της Χαράς. Σειρά ήταν το Κάτω παρτάλι αυτές είναι φτηνοπαραγωγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προσωπικά τη φριτεζα τη βαριέμαι.Ισως δεν ταιριάζει το χιούμορ μου,με χαλάνε και 2-3 επιλογές στο καστ και έτσι δεν το βλέπω.Εχω φίλο όμως που δε βλέπει καθόλου τηλεόραση και όμως συντονιζεται Δευτέρα και Τρίτη στον ΑΝΤ1 από τις 10 παρά!!!
    Σίγουρα δεν είναι η σειρα που θα αφήσει εποχή,αλλά το 18% είναι μια χαρά.Στο κάτω κάτω το τατουάζ κάνει 22% ( ξερω ότι είναι διαφορετικα ειδη,απλώς τη συγκρίνω με την πιο ακριβή παραγωγή μυθοπλασίας).
    Ο Αρνι θα ανέβει,αρκεί να διώξει τους σαχλες.Οι συζητήσεις-συνεντευξεις του είναι χαλαρές.Εννοω ότι ποτέ δεν περίμενα από τον Αρναούτογλου να μου φέρει καμία ειδησαρα από τους καλεσμένους του.
    Ακριβώς γι'αυτό όμως θεωρώ ότι ξεκινά πολύ νωρίς.Μου αρέσει ο Αρνι,αλλά κι εγώ έβαλα να δω μετά τις 12.Οταν απέναντι το τατουάζ,το gntm,ακόμα και το ταλέντο έχουν ξεκινήσει από τις 10 ή από τις 9 δύσκολα θα πει κάποιος "α αφήνω τώρα τη σειρά ή αφήνω στη μέση τον καβγά που βλέπω στο σταρ για να δω μια συνέντευξη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλός ο Αρναουτογλου.Δεν εμμένει σε δηθεν "κοινωνικα" θεματα για να προκαλέσει και σεβεται το κοινό του.Σε αντιθεση με αντιστοιχη βραδινη εκπομπη του alpha.Ωραια και μη αναμενομενη η συνεντευξη με τη Ζενια.Μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμε 6:07 Πρώτον ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας την εκπομπή της Μελέτη λες γιατί δεν το λες ξεκάθαρα Δεύτερον και ο Αρναούτογλου θα έχει καλεσμένη μια παραολυμπιονικη στην αποψινη εκπομπή του τρίτον τι εννοείς δήθεν κοινωνικά θέματα ..Είπαμε αντενικος αντενικος αλλά λίγη αντικειμενικότητα δεν βλάπτει με όλο τον σεβασμό κιόλας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. * Ο Αρναούτογλου για talk show δεν είναι. Ας τον βάλουν να κάνει ένα σόου σαν το Πολύ την Κυριακή ή μια εκπομπή σαν τον Όμορφο Κόσμο (όχι την πρωινή)...ειδικά με το 2ο σίγουρα θα σκίσει.
    * Η Φριτέζα αν και στην αρχή την βρήκα ενδιαφέρουσα εδώ και κάνα 4άρι επεισόδια έχω αρχίσει να την βαριέμαι. Εντάξει έχει κάποιες ωραίες κωμικές σκηνές που γελάς πραγματικά αλλά από κει και πέρα τίποτα άλλο.
    * Για το Ταλέντο σίγουρα δεν έχει γίνει κάποιο λάθος; Τόσο χαμηλά μου φαίνεται απίστευτο λαμβάνοντας υπόψιν τα νούμερα και της προηγούμενης βδομάδας που ήταν 3-5 μονάδες παραπάνω. Παρόλα αυτά δεν μου αρέσει το σόου.
    * GNTM λογικό να έχει τόσο μεγάλη τηλεθέαση. Είχε χρόνια να παιχτεί, γίνονται και "τσακωμοί" και έχει και κάποιες ωραίες κοπέλες (αυτό για εμάς τους άνδρες τηλεθεατές). Προσωπικά δεν το παρακολουθώ εκτός από κάποια αποσπάσματα..για την ακρίβεια επειδή το βλέπει η αδερφή μου με ενημερώνει πότε εμφανίζεται η λατρεία Ζενεβιέβ (γελάω πολύ με αυτά που λέει και τρελαίνομαι με την φωνή της) και αν μπορώ μόνο τότε το βλέπω.
    Μια σημείωση : ξέρω ότι οι τσακωμοί φέρνουν τηλεθέαση αλλά αυτό που γίνεται με την "ποδοσφαιρίστρια" την πολύ λεπτή κοπέλα και την άλλη την παχουλούλα δεν είναι απλά τσακωμός είναι bullying και εγώ αν ήμουν star θα είχα απαιτήσει να φύγουν και οι 2 (ειδικά η "ποδοσφαιρίστρια") από το ριάλιτι.

    Υ.Γ. 6:07 μ.μ. κάτσε και θα δεις που και ο Γρηγόρης θα πιάσει κοινωνικά θέματα (αν έβλεπες τις εκπομπές του τα προηγούμενα χρόνια ασχολιόταν με αυτά) αλλά και θα καλεί άτομα από τα ριάλιτι-σόου που κάνουν ντόρο (π.χ. είμαι σίγουρος ότι θα καλέσει αυτή την Μέγκι αλλά και αυτή την παχουλούλα όταν φύγει από το gntm)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !