Γιώργος Λιάγκας: Η νέα του "partener" και η διάψευση για το Θέμη Γεωργαντά!

0

Μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής επικοινωνεί όλα όσα σκέφτεται και θέλει ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής που αναμένει από τον ΑΝΤ1 μια απάντηση για την επαγγελματική του πορεία στο σταθμό, καθημερινά μέσα από το "Party 104 Fm", σχολιάζει, αποκαλύπτει και κρίνει τα δρώμενα. Ο Γιώργος Λιάγκας βέβαια δεν μιλάει μόνο για τους άλλους άλλα και για τον εαυτό του.

Πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» αποκάλυψαν πως ο Γιώργος Λιάγκας θα κάνει ποδαρικό στη νέα βραδινή εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, στο ΣΚΑΙ.

Ο παρουσιαστής όμως διέψευσε την είδηση, μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου, με αφορμή μια συζήτηση που είχε με τη νέα του ραδιοφωνική συμπαραγωγό. Και τι εννοούμε; Αρχικά, από χθες το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας έχει νέα συνεργάτιδα, τη θέση της Μάρτζης Λαζάρου την πήρε η Φωτεινή Πετρογιάννη.


Σήμερα, λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την νέα του συνεργάτιδα αν έχει πει ποτέ κάποιο ψέμα για εκείνον με τη Φωτεινή να απαντά αρνητικά. Ο παρουσιαστής συνέχισε λέγοντας πως δεν ισχύει γιατί στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, που συμμετέχει η δημοσιογράφος, είπαν ψέματα ότι ο ίδιος θα πάει καλεσμένος στον Θέμη Γεωργαντά. «Να ένα ψέμα που είπατε για μένα και δεν ισχύει και με έπαιρναν τηλέφωνα από παντού να μου πουν γιατί δεν πάω στο Γρηγόρη και πάω στο Θέμη», είπε.

«Και πού θα πας καλεσμένος;», ρώτησε η Φωτεινή με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά «πουθενά».

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !