Νέα κόντρα για Τατιάνα - Open!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
12

Στη λογική ενός παιχνιδιού διασποράς ψευδών ειδήσεων φαίνεται ότι έχει μπει το Open, ψευδείς ειδήσεις που αφορούν την Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή, Μαζί σου. Συγκεκριμένα, μέσα
από τη μεσημβρινή εκπομπή του καναλιού, «Παιδιά από σπίτι» ,μεταδόθηκε πως η παρουσιάστρια αντιμετωπίζει προβλήματα με την τηλεθέαση της εκπομπής της ,και, μάλιστα, ότι το κανάλι σκέφτεται να την μετακινήσει στη μεσημβρινή ζώνη 15:00 – 17:00, μετά τα Χριστούγεννα. Ποια είναι η πραγματικότητα,όμως;

Όσον αφορά το κομμάτι της τηλεθέασης, αρκούν οι πίνακες της Nielsen για τη διάψευση των παραπάνω. Το «Μαζί σου» παρουσιάζει από την πρεμιέρα του μέχρι σήμερα συνεχή ανοδική πορεία, σημειώνοντας, τελευταία, εντυπωσιακά ποσοστά. Σχετικά με τη σχέση που έχει η Τατιάνα Στεφανίδου με τον ΣΚΑΪ και αν υπάρχουν σκέψεις μετακίνησης της εκπομπής σε άλλη ώρα, η απάντηση έρχεται μέσα από το ίδιο το γραφείο Τύπου του σταθμού, και είναι σαφής: «Η εκπομπή ,Μαζί σου, βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία, ο σταθμός είναι πολύ ευχαριστημένος ,και διατηρεί άριστες σχέσεις με την κ. Στεφανίδου. Δεν υπάρχει καμία σκέψη για μετακίνηση σε άλλη ζώνη ώρας και αυτά που ακούστηκαν δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

Το κείμενο αυτό γράφτηκε από το Ζappit.gr ,που είναι site του Ομίλου που ανήκει στην Τατιάνα Στεφανίδου. 

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κατάλαβαν μάλλον ότι έκαναν μπούρδα που την έδιωξαν. Κακα τα ψέματα τα νούμερα που έκανε πέρσι στο κανάλι η Τατιάνα δε νομίζω να τα δουν φέτος στο Open.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά κάνει η Τατιάνα και το κανάλι και απαντούν. Η Τατιάνα κάνει 20αρια και στο OPEN χτυπάνε το κεφάλι τους . ΔΕΝ πειράζει όμως , θέλανε εκκαθαρίσεις , θέλουν και παραπληροφόρηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έτυχε να το δω την ώρα που το συζητούσαν αυτό στην εκπομπή και μου έκανε τρομερή εντύπωση. Φυσικά και δεν "έπεσα" στην παγίδα να πιστέψω λέξη καθώς γνωρίζω ότι η εκπομπή της Στεφανίδου σκίζει στο σύνολο και έχει μια συμπαθητική πορεία στο 18-54. Κάτι κρύβεται πίσω απ' αυτό. Δεν είναι τυχαίο πιστεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ό,τι κάνει ο Σαββίδης και στα αθλητικά με γνωστό, μέχρι πρότινος αντικειμενικο, αθλητικό site. Παραπληροφορει, για να χτυπήσει την ΑΕΚ. Κλασικές ρωσικές παλιομοδιτικες μέθοδοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Σαββίδης δεν είχε άλλη δουλειά από το να προσπαθεί να βλάψει την Τατιάνα. Καλά τα πιστεύετε αυτά που λέτε; Και η Νικολαΐδου που είναι κολλητές και δουλεύει στο σαιτ της Στεφανίδου και αυτή βαλτή είναι από το Σαββίδη; Εγώ νομίζω ότι στα πλαίσια του κάνω εκπομπή ξαφνικά χωρίς προετοιμασία είπαν και δύο μπαρούφες να περάσει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγα την επιτυχια κατι μονοψηφια εκανε στα νεανικα κοινα και κατι 14 αριαα στο συνολο,κ ο Μουτσινας καπου εκει ειναι κ στο νεανικο κοινο μπορει ν απαει πολυ πιο δυναμικα.Η Τατιανα παντα θα εβγαινε τελευταια οτι κ αν ειχε απεναντι ειτε αυτο ηταν shopping star ειτε ηταν my style rocks ειτε ηταν power of love ειτε ηταν πανοραμα ακομα και απο τις τραγικες οικογενειακες ιστοριες εχανα κ καλα εκανε γιατι το καλαμι το ειχε σηκωμενο στο ταβανι και της αξιζε,οσο για τα 20αρια που κανει τελευταια σε κατι εκπομπες ειναι επειδη τα κοινωνικα θεματα αυτον τον καιρο πανε κ ερχονται κ ετσι πηρε πνοη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @maria13 ναι τα πιστεύουμε αυτά που λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αλήθεια είναι ότι η Τατιάνα ρίχνει το μέσο όρο του καναλιού. Πέρυσι to live 10-12 έκανε 25αρια και οι αταίριαστοι 12-2 πάλι 25αρια. Φέτος 10-12 οι Αταίριαστοι κάνουν 25αρια και η Τατιάνα κάνει κατά μέσο όρο μέχρι τώρα κάπου στο 17. Τώρα το τι τραγουδάνε τα παπαγαλάκια της Τατιάνας είναι άλλο θέμα, η αλήθεια είναι ότι η Τατιάνα ρίχνει το μέσο όρο του καναλιού το πρωί, λογικό είναι να θέλουν να τη πάνε άλλη ώρα και να επαναφέρουν το live.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η Τατιάνα άρχισε τις δικαιολογίες για τα νούμερα του νεανικού από την πρώτη εβδομάδα που βγήκε στον αέρα. Έλεγε τάχα ότι δέχεται καταιγισμό ερωτήσεων από το κοινό της για την ώρα που βγαίνει γιατί δεν είναι σπίτι να τη δουν και το καλούσε να τη δουν στο web tv αχαχαχαχα Δεν πιστεύω το ρεπορτάζ του Open αλλά δεν πιστεύω και ότι τα νούμερα της Τατιάνας το πρωί είναι τόσο καλά και ανοίγουν σαμπάνιες στο κανάλι. Το σύνολο είναι η μεγάλη της δικαιολογία όπως είναι και όλων των καναλιών όταν τα νεανικά δεν τραβούν -αναμένουμε και ανακοινώσεις σε λίγο για τα νούμερα στις γυναίκες από 50 και πάνω- αλλά και εκεί δεν κρατά τα νούμερα που παίρνει. Σχολιάζουμε τη Σκορδά που δεν κρατά τα νούμερα του Παπαδάκη και τα ρίχνει και είναι αλήθεια αλλά και εδώ το ίδιο ακριβώς συμβαίνει. Η πρωινή ζώνη είναι μαραθώνιος και τα πάντα μπορεί να αλλάξουν αλλά με τα τωρινά δεδομένα δεν πιστεύω ότι της δίνουν και συγχαρητήρια για τα νούμερα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να τα λεμε τα πραγματα οπως ειναι:Η Τατιανα κανει υψηλά νούμερα τηλεθέασης οταν μεταδίδει κηδείες κ θανατικα σε ζωντανη μετάδοση κ κανει υψηλές τηλεθεάσεις στο συνολο. Στο δυναμικό κοινο δεν έχει επιτυχια, οπως δεν ειχε κ ποτε επιτυχία τα τελευταια χρόνια. Επισης, η εκπομπη της στο πλαισιο του ΣΚΑΙ δειχνει παλιακια και ξεφτισμενο κόνσεπτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα νούμερα πάντως που κάνει, δε νομίζω ότι θα χαλούσαν το open... Και εκεί θα πρέπει να αναζητηθεί η σκοπιμότητα της διαρροής από τη νεοκοπη εκπομπή του open. Με άλλα λόγια, τσούξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποια κόντρα; Οι φιλενάδες της στο open σαν τη Νάνσυ που είναι και στο σαιτ της, θέλουν να προωθήσουν το σχέδιο της να γυρίσει στην απογευματινή ζώνη. Το πρωί μόνο οι αργόσχολοι και οι νοικοκυρές βλέπουν τηλεόραση, το συνολικό κοινό είναι μικρό. Ο Σκαι όμως δεν τη θέλει το απόγευμα γιατί θέλει νούμερα στο δυναμικό κοινό που δεν μπορεί να τα φέρει. Για το πρωί τη πήρε επειδή αποχώρησε η Μπουσδούκου. Σιγά να μη τη βάλουν απόγευμα ή μεσημέρι. Πρωί και πολύ της είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !