Mediatown (UPDATE): Αποκλ: Ο Μένιος γίνεται καθημερινός, Εξελίξεις στο Μαρούσι, τακτική Σαββίδη, η Νικολούλη στον ΑΝΤ1, το δώρο του ΣΚΑΪ, η μορφή του Survivor, ο Κανάκης δεν θέλει αργά, Κουίζ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
25

Το "Mediatown" είναι για ακόμη μία φορά πιστό στο ραντεβού του και έτοιμο να σας ταξιδέψει σε ενδιαφέροντες τηλεοπτικές προορισμούς. Φορέστε ζώνες και πάμε...
Το τηλεοπτικό μέλλον του Μένιου!

Συζητήσεις του Μένιου Φουρθιώτη με τον Φίλιππο Βρυώνη για να πάει στο "Νέο Έψιλον" έχουν γίνει και αυτό είναι 100% επιβεβαιωμένο. Βέβαια, στη συνάντηση αυτή είχε αποκλειστεί το σενάριο να αναλάβει κάποια διοικητική θέση στο σταθμό και η πρόταση αφορούσε αποκλειστικά την εκπομπή "Αποκαλυπτικά".

Προφανώς κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν τον ικανοποιεί και έτσι, όπως φαίνεται ο Μένιος Φουρθιώτης θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο προσπάθειας ώστε να βρει μία θέση σε κάποιο κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει, τότε το "Νέο Έψιλον" θα είναι μονόδρομος.

UPDATE: Μόνο ο Όμιλος ΑΝΤ1 είχε δείξει ενδιαφέρον να αποκτήσει στο δυναμικό του τον παρουσιαστή και τις εμπορικές συμφωνίες που τον συνοδεύουν. Παρά το οικονομικό συμφέρον των ανθρώπων του ΑΝΤ1, τελικά πάρθηκε η απόφαση να του αρνηθεί κάποια συνεργασία.

Η τελευταία αποκλειστική πληροφορία του tvnea.com αναφέρει πως κατά 95% ο Μένιος θα βρεθεί στο "Νέο Έψιλον" και κατά πάσα στο καθημερινό πρόγραμμα 2-4 και όχι το Σαββατοκύριακο.





 Οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1, το "'πάγωμα" και τα κενά...

Δυστυχώς το χθεσινό ρεπορτάζ που ήθελε τον ΑΝΤ1 να παγώνει τα σχέδια ενεργοποίησης της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου επιβεβαιώνεται 100% και από το ρεπορτάζ του tvnea.com.

Ήδη υπήρχαν δεύτερες σκέψεις, αλλά η συμφωνία του Δημήτρη Καμπουράκη με τον ανταγωνισμό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Πολύ δύσκολα θα ανατραπεί αυτή η κατάσταση, παρόλο μία τέτοια ενίσχυση θα έδινε μεγάλο προβάδισμα στο πρόγραμμα του σταθμού και ειδικά στο "Your face sounds familiar" της Κυριακής.

Το θέμα είναι αν τα χρήματα που θα δίνονταν σε αυτές τις 2 εκπομπές θα απορροφηθούν για να γίνουν νέες παραγωγές στο prime time. Δυστυχώς, η απάντηση είναι "όχι"

Εκτός από το "2night show", τη διασκευή της σειράς "Pituca" και το "Your face sounds familiar" δεν θα δούμε κάτι άλλο στη βραδινή ζώνη τη φετινή σεζόν, σύμφωνα πάντα με τα τωρινά δεδομένα διότι πιθανές ανατροπές στη διοίκηση μπορεί να τα αλλάξουν όλα.

Αυτό πρακτικά αφήνει κάποια κενά, όπως το slot 10-11 τις Παρασκευές, την prime time του Σαββάτου και τις μέρες Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή μετά τις 11.

Κανάλι που προσπαθεί να κάνει πρωταθλητισμό δεν υφίσταται αν δεν έχει καλύψει πλήρως την prime time του. Για να δούμε αν το "πάγωμα" της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου καλύψει τις παραπάνω τρύπες.



Το πραγματικό πρόβλημα και η τακτική του Σαββίδη...

Πολύς ντόρος γίνεται για τους λόγους που το "Open" δεν έχει καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της τηλεθέασης με τον Ιβάν Σαββίδη να μην μπορεί να καταλάβει την αιτία που τόσα χρήματα πέφτουν στο κενό. Η αλήθεια είναι ότι μιλώντας με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο μας μεταφέρεται το κλίμα της απογοήτευσης. Μη ξεχνάμε πως ο στόχος του μέχρι το τέλος της σεζόν είναι το κανάλι να κατακτήσει την πρώτη θέση.

Το μεγάλο ελάττωμα του είναι ότι δεν ακούει. Δεν θα μπει στη διαδικασία να συμβουλευτεί τους ανθρώπους του, ώστε να του εκθέσουν τα επιχειρήματα τους σχετικά με την πορεία του καναλιού. Απλά κάποια στιγμή θα εφαρμόσει αυτό που έκανε και στον ΠΑΟΚ, δηλαδή μετά από ένα συγκεκριμένο χρονικό deadline θα ζητήσει την απομάκρυνση των περισσότερων στελεχών.

Το πραγματικό πρόβλημα στο Open είναι ένα και αυτό λέγεται βύσματα. Άνθρωποι που έχουν θέσει εξουσίας και έχουν τοποθετήσει σε συγκεκριμένα καίρια πόστα επαγγελματίες χωρίς τα σωστά κριτήρια, αλλά σύμφωνα με τις διαπροσωπικές σχέσεις. Κάθε κανάλι τα έχει αυτά, αλλά εκεί η κατάσταση έχει ξεφύγει.



Η Νικολούλη στον ANT1;

Μπορεί ακόμα να μην έχει καμία κρούση σε κανέναν παρουσιαστή, ωστόσο έχει διαρρεύσει πως με τα νέα δεδομένα, θα υπάρξουν πολλές αναπροσαρμογές σε συμβόλαια και μισθούς στελεχών και παρουσιαστών.

Μία πληροφορία που μας ήρθε από άνθρωπο του ΑΝΤ1 είναι πως ο Θοδωρής Κυριακού έχει εκφράσει ανοιχτή επιθυμία να ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού η Αγγελική Νικολούλη με το "Φως στο τούνελ". Οι καλά γνωρίζοντες αναφέρουν πως μία πρόταση από τον ΑΝΤ1 θα ήταν μία όαση για τη γνωστή δημοσιογράφο την περίοδο που ενδεχομένως να είναι δυσαρεστημένη με τα νέα δεδομένα που θα της προσφέρει ο ALPHA.

Όπως και να χει, τέτοιες κουβέντες θα αργήσουν να ξεκινήσουν , ωστόσο το κλίμα έχει αρχίσει να καλλιεργείται...



Δώρο στον ανταγωνισμό!

Πειραματισμούς κάνει ο ΣΚΑΪ στο πρόγραμμα του! Ο πανικός για τα χαμηλά νούμερα του δελτίου έφερε την απαίτηση στο τμήμα του προγράμματος του σταθμού, ώστε να βελτιωθεί το lead in. Σίγουρα, αυτό που για την ώρα καταφέρνει να κάνει το κανάλι του Φαλήρου είναι ένα μεγάλο δώρο στον Νίκο Μουτσινά και τη Ζέτα Μακρυπούλια που δεν θα έχουν απέναντι το "My style rocks", αλλά μία σειρά με πολύ περιορισμένη δυναμική.



Τι γίνεται με το Survivor;

Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί ποια θα είναι η μορφή του τρίτου κύκλου του "Survivor". O Tούρκος θέλει να το κάνει Ελλάδα VS Τουρκία, αλλά το κανάλι έχει πάρα πολλές ενστάσεις, θεωρώντας πως διανύουμε μία πολύ κρίσιμη περίοδο στις σχέσεις μας με τους Τούρκους για να γίνει κάτι τέτοιο.

Φαίνεται πως τελικά η λύση θα είναι κάπου στη μέση με τη δημιουργία ενός "Survivor", που θα περιέχει μεικτές ομάδες Ελλήνων και Τούρκων, σύμφωνα με τον κλασικό διαχωρισμό "Διάσημοι" και "Μαχητές". Βλέπετε, ο Τούρκος παραγωγός θέλει κατά κύριο πρώτο λόγο να μειώσει τα έξοδα του κάνοντας μόνο ένα "Survivor", το οποίο θα προβάλλεται και στις 2 χώρες, γλυτώνοντας έτσι τα μισά του σχεδόν χρήματα.

Τίποτα ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί, αφού σίγουρα οι πιέσεις για το "Ελλάδα VS Τουρκία" δεν πρόκειται να σταματήσουν. Το θέμα είναι κατά πόσο η δημιουργία μεικτών ομάδων θα έχει ενδιαφέρον και κατά πόσο δεν θα προκύψουν πρακτικά προβλήματα στα ζητήματα επικοινωνίας μεταξύ των μελών της ίδιας ομάδας.


Πάει ο Κανάκης στον ΣΚΑΪ;

Μία πληροφορία που διαβάζετε αποκλειστικά στο "Mediatown" του Tvnea.com είναι πως την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί το πρώτο casting για τους επίδοξους μαχητές.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο Αντώνης Κανάκης έχει δεχθεί πρόταση από τους ALPHA, STAR, SKAI και OPEN. Έχουμε γράψει επίσης ότι περισσότερες πιθανότητες μεταγραφής είχε το Open, αλλά ακόμα ο παρουσιαστής δυσκολεύεται να μετακινηθεί σε έναν σταθμό με πολύ περιορισμένη δυναμική στη βραδινή ζώνη. Από την πλευρά του, ο ΣΚΑΙ φαίνεται πως είναι αρκετά γενναιόδωρος με τον παρουσιαστή σε οικονομικό επίπεδο, ωστόσο εκεί προκύπτει ένα άλλο πολύ σοβαρό πρόβλημα. Ξέρουμε πολύ καλά πως όλες οι παραγωγές της Acyn Media τελειώνουν γύρω στις 12.30 τα μεσάνυχτα και πολλές φορές και λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα Έτσι, αντιλαμβάνεστε πως αν μετακινηθούν εκεί οι εκπομπές του Αντώνη Κανάκη, θα πρέπει να ξεκινούν αρκετά αργά, κάτι που ο ίδιος δεν θέλει καθόλου να συμβεί. Μη ξεχνάμε πως πέρυσι στον ΑΝΤ1 είχε επιμείνει να ξεκινά στις 11 και όχι στις 12, διότι θεωρεί πως έτσι χάνει δυναμική.

Οπότε, αν τελικά "κλείσει" η συμφωνία ανάμεσα στις 2 πλευρές θα έχουμε δύο πιθανά σενάρια. Ο Αντώνης Κανάκης θα συμβιβαστεί να ξεκινά αρκετά αργά ή ο Τούρκος θα πεισθεί να ολοκληρώνει το "Survivor" νωρίτερα από τις άλλες σεζόν.



Κουίζ

Πρόσωπο του Open επιθυμεί να αποχωρήσει από τον σταθμό, βλέποντας πως το καράβι έχει περισσότερες τρύπες από όσες μπορεί να φανταστεί. Μάλιστα, έχει ήδη αρχίσει να κάνει κάποιες πρώτες επαφές με άλλον τηλεοπτικό σταθμό, με τον οποίο ,όμως, έχει συνεργαστεί ξανά...

Αυτά και για σήμερα! Ελπίζω να μην έχετε παράπονα, αφού το σίγουρο είναι πως πριν γράψουμε κάτι το έχουμε ψάξει αρκετά. Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε να είστε όλοι καλά...



Δημοσίευση σχολίου

25Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μακάρι η Νικολούλη να πάει στον αντ1, θα βοηθήσει πολύ το κανάλι. Αρκεί να μην βγαίνει στις 23:30 αλλά νωρίτερα, στις 22:00 ας πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η Νικολούλη πάει Αντ1 θα χαντακωθεί.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν νομίζω πως ο Κανάκης ταιριάζει στο ΣΚΑΙ. Η αλήθεια είναι ότι την ελευθερία που είχε στον ΑΝΤ1 για να κρίνει πρόσωπα και προγράμματα του σταθμού δεν θα την βρει αλλού. Φανταστείτε να είναι στον ΣΚΑΙ και να σατυριζει Τατι, Σπυροπουλου, Αυτιά ή Survivor. Ή στον άλφα και να τα βάζει με τον Βερύκιο. Χαμός θα γίνει. Όσο για τον Μενιο που θέλει και κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας τι να πω; Ας προσεχαμε που τον κάναμε και ΣΤΑΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πιστευα οτι η Νικολουλη θα πάει ΣΚΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας της Νικολούλη με τον ΣΚΑΙ, αλλά προσωπικά έμαθα ότι ο ΑΝΤ1 τη θέλει πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι κάποια πρόσωπα που τα έχω συνδέσει τόσο πολύ με ένα κανάλι που μου είναι δύσκολο να δεχτώ ότι δεν είναι πια εκεί. Ένα από αυτά είναι ο Κανάκης. Είναι πολύ θλιβερό που έληξε έτσι αυτή η συνεργασία και για ποιόν;; για τον Λιάγκα! Αντί να διώξουν αυτόν τα χάλασαν με τον Κανάκη! Τέλος πάντων συμφωνώ με την άποψη για τον Κανάκη και τον Σκαι. Δε βλέπω τη Νικολούλη να κάνει το βήμα να πάει αλλού και μάλιστα στον ΑΝΤ1 με δεδομένη την τωρινή κατάσταση όσο κι αν έχει δυσαρεστηθεί με το κανάλι της. Ελπίζω οι τρεις παραγωγές που θέλει να βγάλει ο ΑΝΤ1 να βγουν και να μην διαβάσω ότι ακυρώνονται και αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άγγελε, το ρεπορτάζ σου τα σπάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άρα δεν αποκλείεται να πάει στο Νεο Epsilon; Θέλει και πανελλαδικά ο πονηρός, για να πουλάει τα προϊόντα του Βρυώνη.
    Ποιός σοβαρός καναλάρχης θα τον πάρει;
    Δηλαδή αμα κάνει τα "Αποκαλυπτικά" του 2015 με τις εξαφανίσεις και τα σκληρά κοινωνικά θεμτα το Star η ο ΑΝΤ1 θα τον παρουν; Ούτε στο Μακεδονία TV δεν πρέπει να κλείσει. Το Νεο Epsilon του ταιριάζει γάντι. Συνεχίστε παρακαλώ το ρεπορτάζ στο Tvnea.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα σοβαρα ο αντ1 δε θα χει αλλα προτζεκτ και θα στηριχθει στην 5η σεζον του your face που θα ειναι και μαγνητοσκοπημενο? ( το λατρευω αυτο το σοου μην παρεξηγηθω) προβλεπω το καναλι να πεφτει παλι στο 10% και δεν ξερω τι φταιει και εχει παρει τον κατηφορο τα τελευταια χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  11. Το your face ένας λόγος που το βλέπεις είναι επειδή είναι ζωντανό. Ακλαυτο το βλέπω κι αυτό. Τι-βι μπαλοθια δεν έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κωστης.. δεν χρειαζεται κιολας γιατι η παρουσιαστρια εχει αποδειξει πως ειναι υπεροχη στο ζωντανο. Η το αλλο οτι και καλα δε βολευονται οι καλλιτεχνες γιατι εχουν παραστασεις η τραγουδανε. Ε τι μας νοιαζει ας παρουν αλλους η ας παρουν απο προηγουμενα your face.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. -Ο Αντ1 Τελείωσε και έχασε το παιχνίδι από νωρίς.Δεν έχει και πολύ νόημα τι θα κάνει πλέον.
    -Το Open μας κούρασε και δεν λέει να λέμε τα ίδια και τα ίδια.
    -Το μυαλό του Σαββίδη είναι μόνο στον ΠΑΟΚ και πουθενά αλλού.
    -Λιάγκας & Κανάκης πακέτο στο Όπεν μπας και το ανεβάσουν!
    -Η Νικολούλη όπου και να πάει θα σκίζει...
    -Πρόσωπο του ΟΠΕΝ θέλει να φύγει γιατί δεν βγάζει νούμερα? Σοβαρολογούμε τώρα?
    Εκείνος/εκείνη νόμιζε ότι ο δρόμος θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και θα είχε αυτά τα νούμερα που έκανε πριν πάει στο Όπεν.
    Δεν πάει καθόλου καλά...
    Νέος σταθμός με όραμα,νέο περιβάλλον και κάνει παράπονα.
    Εγώ στην θέση του/της θα καθόμουνα διότι είναι ένα κανάλι που από το μηδέν ξεκίνησε άλλαξε ιδιοκτήτη,άλλαξε όνομα και πηγαίνει όπως πηγαίνει γιατί γνωρίζω ότι μέχρι να στρώσει έχει πολύ δουλειά να κάνει μέχρι να ανέβει και οι εκπομπές του άλλες θα πηγαίνει καλά και άλλες χάλια και δεν θα χτυπάνε κόκκινα.
    Αυτός/ή Στον κόσμο τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα ήταν κατάντια για τον αντ1 να πάρει τον Μενιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενω κωστη το ταλεντο,το voice ,το mystyle rocks ,to power of love , to masterchef,to gntm το bake off, το survivor, to nomads ,to roukzouk δεν σε πειραζουν που ειναι μαγνητοσκοπημενα και θα σε πειραξει το your face sounds familiar....μαλιστα..τι αλλο θα ακουσουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Τι ευχάριστη έκπληξη αυτή με τον Φουρθιωτη. Ελπίζω πλέον να είναι οριστικό. Αν και το καθημερινό θα είναι ακόμα πιο σιχαμενιο. Μπράβο στον ΑΝΤ1.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλήθεια τώρα ο ΑΝΤ1 σκέφτηκε να πάρει τον Μένανδρο; Αλήθεια είχε ανάγκη τα χορηγικά του ολόκληρος Αντεννα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εδώ δεν βλεπόταν το Σ/Κ, θα βλέπεται στο καθημερινό; Αλλά ποιος θα τον βλέπει στο Νέο Epsilon; Πάντως θα ήταν τραγικό να ανήκε στο δυναμικό του ΑΝΤ1... Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω. Θα χαλούσε πολύ την εικόνα που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 11:17 Όλα αυτά που αναφέρεις δεν τα βλέπω καν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αν η Νικολούλη πάει στον Ant1 θα είναι πολύ καλό και για τους 2, γιατί και στον Alpha την έχουν θάψει, ειδικά τον δεκέμβριο την ξεκινάνε στις 00:00 και τελειώνει στις 02:00 για να βάζουνε παιδικές ταινίες και τις βάζουν κ΄΄αθε 3 και λίγο διαλλείματα, κάτι πολύ εκνευριστικό, στο Alter δεν το κάνανε αυτό.. Θα κάνει καλό και στους 2, μακάρι να πάει, μήπως ξεκινάει και νωρίτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εγώ πιστεύω ότι ο Μαινανδρος θα ταιριάζει γάντι (δερμάτινο ή με γουνάκι ) στον Ant1( έτσι όπως κατάντησε ο σταθμός ,ο Μαινανδρος θα είναι το κερασάκι στην μπαγιάτικη τούρτα )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Του κάθισε στο λαιμό η σκόνη της Ναταλίας Γερμανού και είπε να το πάει στο καθημερινό γιανα πάθει δυσπεψία ο σιχαμένιος λατρεμένιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αν καθησε στο λαιμο του μενιου η ναταλια τοτε η σταματη τι να πει;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ Νίκη
    Η Σταμάτη δεν έχει εμμονές ούτε και παραισθήσεις σχετικά με τη θέση της στα τηλεοπτικά πράγματα. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. To OPEN εκτος απο το πολύ κακό design και το γεγονός ότι ξεκίνησε πολύ αργά το προγραμμα του, κουβαλάει ακόμα τη φημη του Εψιλον λόγω της συχνοτητας. Ο κόσμος έχει τόσους πολλούς τρόπους να δεί κάποιο πρόγραμμα που δουλειές του ποδαριού δεν κάνουν την διαφορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !