Τhe 2night Show: Οι πρώτοι καλεσμένοι!Τι ώρα θα βγαίνει ο Γρηγόρης;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7

Δείτε τους πρώτους καλεσμένους!


Νίκος Οικονομόπουλος, Πάνος Μουζουράκης, Δημήτρης Ουγγαρέζος, και Βίκυ Σταυροπούλου είναι μονάχα το κερασάκι στη… λίστα των πρώτων καλεσμένων του «The 2night Show» το οποίο κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στον ΑΝΤ1 στις 22:45!

Παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Με χαλαρή διάθεση και άφθονο χιούμορ ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο κύκλο δυνατών συζητήσεων με ενδιαφέροντες καλεσμένους.

Μαζί του θα βρίσκονται οι The Wixers!  Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θανάσης Πασσάς και ο Νίκος Ράπτης θα φέρουν την τρέλα του Netwix στο πλατό του The 2night Show! Ετοιμαστείτε λοιπόν, και για πολλά παιχνίδια τόσο εντός όσο και εκτός του στούντιο!

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πω πω! Ο Ουγγαρέζος! Μιλάμε για μεγάλη προσωπικότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωχ μωρέ... Θα βγει κι αυτό, ένα παλιομοδίτικο βαρετό σόου θα είναι, δήθεν αστείο, δήθεν διασκεδαστικό, δήθεν αποκαλυπτικό, φτηνιάρικο που το παίζει ακριβό, σαχλό, κλισέ, κλπ. Μετά θα μας τα πρήξετε αν δεν κάνει τηλεθέαση, θα μας τα πρήξετε αν κάνει τηλεθέαση (λες και δεν το ξέρετε οτι ο κοσμος θα το δει γιατι δεν εχει τι αλλο να δει), θα γινει και καμια ψευτοκοντρα του αρναούτογλου με καποιον αλλο μαιντανό μπας και κανει λιγο ντόρο και ανέβει η τηλεθεαση, θα τον κυνηγάνε τα πρωιναδικα και αυτος θα κανει δηθεν οτι δεν του αρεσει ο ντορος. Μετά θα αρχισει το θριλερ για το αν συνεχιζει η δεν συνεχιζει του χρονου, αν θα μεινει η δεν θα μεινει στον αντεννα ο αρνι, μπλα μπλα μπλα.

    Είμαστε παγιδευμένοι σε μια λούπα μέσα σε μια μαύρη τρυπα ενός τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Άρνι αργά η γρήγορα στο Οπεν θα καταλήξει ως Σαλονικιός. Ελπίζω με προτζεκτ που επιτελους να του ταιριάζουν (υπάρχουν αλλά Αντέννα και Οπεν έχουν οκαζιον δεινόσαυρους στο τιμόνι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απατο θα παει απέναντι στα αλλα προγράμματα ολοι οι πελατες του Bodyline θα κανουν μαζι εκπομπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν μου αρέσουν αυτοί από το web tv. Είναι κάφροι. Δεν είναι της αισθητικής μου. Ελπίζω να μην παίρνουν μεγάλο μέρος στην εκπομπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σου είπε κανένας να το βλέπεις αν σου τα πρήζουνε τόσο πολύ πια εσένα....κοίτα τα άλλα που δεν πρήζουνε.Ρε παιδί μου τι τραβάμε με αυτούς τους ειδήμονες επι παντός πράγματος...Έλεος πια...ακόμη δεν άρχισε η εκπομπή και βγάζουν χολή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ποσο καμμενος ο αρναουτογλου; βαρεθηκαμε να τον βλεπουμε. δεν εχει κανενα χιουμορ μονο συνεντευξεις παιρνει. Παλι τα ίδια κ τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !