Πώς έμαθαν η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης πως κόπηκε η εκπομπή που παρουσίαζαν στο Epsilon;

 Το διάσημο τηλεοπτικό ζευγάρι φωτογραφήθηκε για το People και μίλησαν για τη δύσκολη περίοδο στην επαγγελματική τους πορεία, που οδηγήθηκε σε μία δικαστική διαμάχη.

 «Το χειρότερο πράγμα είναι να θέλεις να δουλέψεις, να δίνεις ό,τι έχεις και δεν έχεις, να πολεμάς, κι αυτό να μην τυγχάνει της στήριξης που θα έπρεπε. Όντως ήταν όχι μόνο περίεργη, αλλά μια κακή επαγγελματική στιγμή, όχι μόνο για μας αλλά και για τους συνεργάτες μας. Το συγκεκριμένο πρωινό το ξεκινήσαμε με πάρα πολλά όνειρα και υπό αντίξοες συνθήκες. Δεν μπορώ να πω περισσότερα διότι είμαστε ακόμα στα δικαστήρια και η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει» δήλωσε η Κατερίνα Καραβάτου.

Με τη σειρά του, ο Κρατερός Κατσούλης πρόσθεσε: «Μόλις είχαμε τελειώσει την εκπομπή και πηγαίναμε να αλλάξουμε όταν μάθαμε από ένα site ότι κόπηκε η εκπομπή. Συγκεκριμένα το διάβασε η Κατερίνα. Όλο αυτό μού φαίνεται λες και συνέβη πριν από πέντε χρόνια και όχι πριν από δύο, ίσως γιατί έχουμε έντονη και γεμάτη καθημερινότητα».

1 σχόλιο:

Steve 13 είπε...

Και βλεπετε οτι τωρα στο σταρ οι ιδιοι ανθρωποι σκιζουν. Εγω οσο τους βλεπω μου φαινονται υπεροχοι ανθρωποι. Και η ομαδα τους. Αρα μαλλον η διευθυνση του εψιλον κατι δεν εκανε σωστα.